The Woman – evenimente dedicate leadershipului feminin în trei județe noi

27.07.2018

O serie de evenimente The Woman care susțin dezvoltarea antreprenorială și de business a liderilor feminini se anunță pentru perioada următoare în județele Alba, Bihor, Iași. În cadrul evenimentelor se va discuta despre conectare cu propria persoană și deconectare de la cotidian până la zile dedicate discuțiilor despre echilibru între carieră și familie, leadership și crearea brandului personal cu personalități naționale.

Experiența unui weekend la The Woman Connect

Ultimele cinci locuri disponibile pentru a experimenta starea liniștită de concediu timp de trei zile, într-o locație unică în Europa, unde sunt propuse activități precum yoga, golf, dar și speakeri motivaționali care să inspire liderii feminini. Aceștia susțin workshop-uri despre stil, energie, construirea imaginii personale.

The Woman Connect reunește 30 femei lider, în perioada 10-12 august, în județul Alba, la Theodora Golf Club. Organizatorii au limitat numărul de înscrieri, ultimele cinci locuri disponibile sunt accesibile aici: www.thewoman.ro/registration/.

Social time la The Woman After 5 PM

Comunitățile din Bihor și Iași au parte, în septembrie și octombrie, de două evenimente care pun pe hartă leadership-ul feminin de la Vest la Est. The Woman after 5 PM, evenimentul conex al Conferinței de Leadership feminin The Woman are loc toamna aceasta în două ediții: în 27 septembrie, la Oradea- Hotel Ramada, iar în 11 octombrie la Iasi – Palas Mall.

Create ca evenimente de educare și socializare, în cele 2 orașe vor fi găzduiți speakeri de top, prezentări pe teme business, lifestyle, dar și un cocktail de conectare și networking.

The Woman after 5 PM Oradea anunță principalul vorbitor pentru cea de–a doua ediție: Dana Nălbaru.

Aceasta va vorbi despre echilibrul dintre viața privată și cea de business, dar și despre cum se găsește succesul din ipostaza fiecăreia.

De asemenea, publicului din Iași se poate bucura de laThe Woman after 5 PM, cu speakeri precum Monica Bîrlădeanu, Alice Botnarenco și Ramona Cervenciuc.

Înscrierile la evenimente pot fi realizate pe site-ul oficial:
www.thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-oradea/
www.thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-iasi/

 

 

 

 

Citiți și despre: