Stiri: Companii

The Woman: Femei de top vorbesc despre ambiţie, curaj şi importanța eşecului

23.02.2017

Femei de top din domenii precum antreprenoriat, jurnalism, arhitectură, sport, cercetare sau economie, atât din ţară cât şi din străinătate, au confirmat deja prezenţa la cel mai important eveniment de leadership feminin din estul Europei: Conferinţa de Leadership Feminin The Woman.

Astfel, între 14 şi 15 martie, la Cluj-Napoca, cele peste 500 femei care participă la eveniment vor afla în ce constă succesul în antreprenoriat, dar şi eşecul în business, care sunt implicaţiile financiare sau contribuţia pe care educaţia o aduce în propria carieră.

„Educaţia şi tehnologia sunt elemente fără de care societatea nu ar evolua. Tehnologiile digitale vor schimbă exponenţial rapiditatea şi nivelul de inteligenţă a lumii aşa cum o cunoaştem acum. Pentru a se adapta, educaţia trebuie să crească în acelaş ritm” , declară Dania Şelaru care are o vastă experienţă în IT şi vânzări în companii precum IBM sau Telekom.

Sesiunile de workshopuri „Women în Tech” din data de 14 martie au ca scop dezbaterea viitorul în tehnologie şi importanţa creativităţii în domeniu. Femei care activează în domeniul tehnologiei precum Lucia Ciucă (Managing Director, Quantum Dată Science) sau Dania Şelaru (Sales and Digital Transformation Adviser) vor oferi prin exemple practice direcţii de dezvoltare, strategii şi rezultate concrete în tehnologie.

În plus, „Cum să devin antreprenor fără să-mi rup gâtul” este tema Masterclass-ului susţinut de Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F – prima platformă care promovează designerii români. Participanţii vor putea afla ce trebuie să ştie înainte de a-şi deschide o afacere, cum se contruieşte un plan de business şi brand, şi vor avea ocazia să aplice practic noţiunile învăţate.

Prima zi a evenimentului va include şi workshopuri axate pe antreprenoriat, leadership sau educaţie financiară susţinute de Monica Eugeniu (Managing Director ‘learning about’), Mădălina Bălan (Managing Partner Hart Consulting) şi Sînziana Maioreanu (CEO Aegon).

Pentru prima dată la The Woman, Gabriela Szabo, multipla campioană olimpică, prezintă publicului din secretele succesului în cadrul prezentării „Fii cu ochii pe ţelul tău! Gândeşte şi poartă-te că un campion”.

De asemenea, speakerul internaţional Eleanor Tabi Haller-Jorden (Preşedinte & CEO, The Paradigm Forum) va prezenta modalităţile prin care femeile ambiţioase îşi pot atinge potenţialul prin leadership.

În cadrul evenimentului, 10 femei lider vor fi premiate în cadrul Conferinţei de Leadership Feminin din zonele de interes precum: educaţie, carieră, branding personal, jurnalism sau CSR. Gala de Premii are că scop recunoaşterea şi promovarea femeilor implicate în acţiuni care ajută comunitatea şi care au reuşit să inspire şi să îşi atingă obiectivele profesionale.

Ediţia din acest an a Conferinţei de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, se desfăşoară la Grand Hotel Italia în perioada 14 – 15 martie, iar înscrierile continuă pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference.