Stiri: Companii

The Woman lansează platforma Womentors

02.02.2017

The Woman anunţă lansarea platformei Womentors, în condiţiile în care mentoratul acoperă o nevoie şi poate consta într-o abilitate insuficient dezvoltată, o oportunitate care nu a fost dusă la bun sfârșit, lipsa curajului sau a încrederii în ideile proprii.

„De cele mai multe ori, mentoratul poate ridica pânzele împotriva curentului, poate pune bazele unei perspective de viitor, la fel cum conturează o viziune mai clară despre ce suntem capabili să realizăm. Mentorul este cel care crede în amprenta fiecăruia dintre noi asupra lumii și ne ajută să o construim așa cum o vedem”, conform organizatorilor conferinţei „The Woman”.

Aşadar, mentoratul este sărbătorit la nivel mondial în luna ianuarie prin National Mentoring Month de către organizații non-profit și numeroase entități culturale axate pe educație.

Conferința de Leaderhip Feminin „The Woman” își extinde rolul educațional în societate prin intermediul platformei Women Mentors – womentors.ro, dedicată educării și orientării în carieră prin mentorat.

Platforma oferă acces direct la experiențele de viață ale femeilor lider din diferite domenii și începând de astăzi este disponibilă pentru înscriere tuturor celor care doresc să își dezvolte cariera.

”Prin Women Mentors oferim oamenilor un spațiu de învățare și dezvoltare comună, prin care să asigurăm beneficiarilor programului un echilibru personal și profesional, să-i pregătim pentru provocările viitorului și să formăm oameni care să aibă la rândul lor un impact pozitiv la nivelul societății”, a precizat Crina Ciocian, organizator și leading partner al Conferinței de Leadership Feminin The Woman.