Evenimente Therme Bucuresti

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor

31.10.2019

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor și părinților, în primele zece luni din 2019. Acestea au avut tematici variate și s-au adresat deopotrivă copiilor și părinților care i-au însoțit. Scopul evenimentelor speciale a fost următorul: bucureștenii, și nu numai, au putut să intre într-o atmosferă de vacanță, să se relaxeze, dar și să poată lua parte la activități amuzante și menite să creeze experiențe memorabile.

Evenimente Therme București. Un număr record

Conform reprezentanților Therme, acesta este un număr record pentru industria locală a ospitalității.

Seria de activități va continua până la finele anului.

Capitala devine, așadar, un centru al distracției pentru adulți și copii, care, în afară de relaxarea zilnică de care pot avea parte la Therme, s-au putut bucura în 2019 și de evenimente dedicate exclusiv lor.

Evenimente Therme București. Campania Heroes of the Galaxy

Astfel, până la sfârșitul lui noiembrie, în zona GALAXY se desfășoară campania Heroes of the Galaxy. Aceasta este destinată în special părinților și copiilor. Ei vor face echipe redutabile și vor avea parte de peste 80 de evenimente.

Therme își dorește să fie o evadare de la grijile cotidiene pentru părinți și o scurtă vacanță săptămânală, pentru copii.

Adulții scapă de presiunea timpului, de teama de a nu fi părinții perfecți și își reamintesc că în ochii copiilor, ei sunt deja supereroi.

Timp de nouă săptămâni, se deschid porțile unei lumi magice. Acolo dispar preocupările legate de temele pentru:

  • școală
  • sarcinile de serviciu
  • urgențe
  • interdicții.

În schimb, distracția alături de supereroii de poveste, veselia, activitățile amuzante dar și educative vor face legea.

Ce spun reprezentanții Therme?

„Anul acesta ne-am dorit ca, dincolo de ambianța de vacanță, de toboganele spectaculoase și de serviciile unice pe care le oferim tuturor celor care ne trec pragul, să organizăm mai multe evenimente și activități distractive de care să se bucure copiii, alături de părinți. Am creionat concepte și am colaborat cu experți în diferite activități speciale pentru copii, care să îi susțină în dezvoltarea cognitivă. Therme a fost dintotdeauna un loc foarte prietenos și o destinație gândită pentru toată familia, dar cred că în 2019 am reușit să ajungem la un nivel superior, din punct de vedere al experienței resimțite atât de adulți, cât și de cei mici, iar reacțiile primite după fiecare eveniment în parte, ne arată acest lucru”, a spus Andrada Șeitan, Chief Communications Officer al Therme București.

Evenimente Therme București. O campanie cu și despre valori ale viitorului

Conform acesteia, odată cu venirea toamnei și finalul concediilor și a vacanțelor școlare, Therme a considerat că ar fi binevenită o campanie cu și despre valori ale viitorului, dedicată părinților și copiilor.

”Ne-am dorit să îi ajutăm pe adulți în cursa nebună de a jongla cu toate îndatoririle zilnice, fără să uite că prioritatea lor sunt copiii, și să creăm o lume de basm pentru cei mici, ținând cont că învățarea prin joacă este esențială. Heroes of the Galaxy aduce laolaltă părinți și copii, care se joacă împreună, se reconectează, se relaxează și pornesc în aventuri de neuitat, alături de SuperEroii Itsy Bitsy”, a adăugat Andrada Șeitan.

Citește și Black Friday ALTEX România 2019. Lista produselor cu prețuri reduse

 

 

 

Citiți și despre: