Therme București evenimente

Therme București a lansat evenimentele Heroes of the Galaxy

05.11.2019

Therme București evenimente. Therme București a anunțat că a lansat evenimentele Heroes of the Galaxy. Aceste evenimente educative promovează timpul de calitate al părinților alături de copii și se desfășoară până la finalul lunii noiembrie.

Per total, familiile cu copii au parte de peste 80 de evenimente în care evadează din cotidian, se distrează alături de personajele Itsy Bitsy, învață și primesc premii.

De la începutul anului până la ora actuală, Therme a organizat peste 200 de evenimente pentru copii și părinți. Acestea sunt parte a unui demers de a încuraja relaxarea în familie și petrecerea a cât mai mult timp părinte – copil.

Therme București evenimente. Superputeri

Fiecare dintre cele nouă săptămâni ale campaniei sunt organizate în jurul unei superputeri, pe care copiii o explorează prin joacă:

  • Creativitate
  • Curaj
  • Prietenie
  • Energie
  • Bucurie
  • Generozitate
  • Perseverență
  • Responsabilitate
  • Curiozitate

Therme București evenimente. Probe distractive

Copiii pot participa la probe distractive. Cei mici sunt angrenați în activități menite să le antreneze cele nouă calități, de care au nevoie în dezvoltarea lor emoțională.

Cu fiecare aventură parcursă se acumulează o nouă superputere, marcată printr-o brațară, și se câștigă premii pentru întreaga familie.

”Părinții și copiii fac echipă și se aventurează într-o lume fantastică, populată de supereroi, dar nu de unii obișnuiți, ale căror atuuri sunt puterea fizică, vederea cu infraroșu, zborul sau telepatia. Supereroii de la Therme îi învață pe copii despre forța și importanța generozității, a prieteniei, a curiozității, a responsabilității sau a perseverenței, valori de care au nevoie atât acum, cât și ca adulți. Cu fiecare săptămână, cei mici află că și ei, și părinții lor sunt supereroi și îi pot răsfăța la rândul lor pe cei mari. La două superputeri acumulate, premiul este un masaj pentru părinți, iar la trei, brățări de argint inscripționate cu HERO MOM sau HERO DAD, care vor rămâne mărturii ale unor experiențe deosebite”, potrivit Therme București.

Therme București evenimente. Școala de SuperEroi Itsy Bitsy

De asemenea, personajele de la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark, Suflețel și Dj Dodi – vin în Galaxy, zona destinată distracției familiei, în fiecare weekend, cu activități antrenante.

Vor fi organizate și activități menite să-i ajute pe copii să treacă peste diferite blocaje emoționale, să socializeze, să se bucure alături de părinții lor.

Debutul campaniei a constat în Săptămâna Creativității. Aceasta s-a desfășurat între 1 și 6 octombrie, când copiii au făcut desene cu tema SuperEroi în vacanță. În weekend au participat la un atelier de colorat și origami, alături de SuperEroul Itsy.

Concursuri de dat pe tobogane

Lumea magică se compune și din concursurile de dat pe tobogane și atelierele de improvizație, în Săptămâna Curajului, fotografii cu prietenii și distracție cu SuperZăpă, în Săptămâna Prieteniei, lecții despre reciclare și prim ajutor, în Săptămâna Responsabilității, vânătoarea comorilor ascunse și multe alte surprize.

Programul complet al campaniei poate fi găsit pe therme.ro.

Therme București evenimente. Generozitatea

Săptămâna aceasta este dedicată celei mai nobile trăsături a micilor supereroi: generozitatea. Therme București susține Asociația Dăruiește Aripi și împreună cu părinții și copiii supereroi vor crea Dulapul cu Jucării, destinat secției de oncologie pediatrică a Institutului Oncologic București. Astfel, între 4 și 10 noiembrie, copiii care vin la Therme vor înțelege cât de important și frumos este să alini o parte din suferința altor micuți.

Citește și Târgul de Turism al României 2020 va avea loc în perioada 20-23 februarie. Anunțul făcut de Romexpo

 

 

 

 

Citiți și despre: