Think Leadership are loc pe 11-12 iunie

25.05.2016

Evenimentul Think Leadership va avea loc în perioada 11-12 iunie, la sediul UniCredit Bank din Bucureşti. Aflat anul acesta la cea de-a V-a ediţie, Think Leadership îşi propune să faciliteze interacţiunea dintre profesioniştii care cred în învăţarea continuă şi companii de top care se remarcă prin acţiunile pe care le întreprind, atât la nivel intern, cât şi extern.

Evenimentul va avea ca temă principală conceptul de “Gamification” care are ca scop folosirea elementelor şi a regulilor de joc în contexte de business. Conceptul de Gamification este din ce în ce mai răspândit în rândul companiilor pentru că ajută la motivarea angajaţilor şi creşterea productivităţii lor.

Think Leadership se adresează profesioniştilor cu 4-7 ani experienţă în vânzări, marketing, finanţe, logistică şi IT.

„În prima zi a evenimentului vom pune accent pe oferirea de informaţii şi resurse care să le fie utile participanţilor în desfăşurarea activităţilor zilnice şi în dezvoltarea/îmbunătăţirea unor abilităţi sau competenţe esenţiale, precum: time management, prioritizarea sarcinilor şi risk management. În cadrul celei de-a doua zi, ne dorim să transmitem poveşti din viaţa unor oameni de succes, care să creeze cadrul perfect pentru dorinţa de învăţare continuă şi dezvoltare a participanţilor şi să le ofere curajul de a-şi urma visul şi a se autodepăşi”, au afirmat organizatorii.

În cadrul Think Leadership vor fi prezenţi reprezentanţi ai Maastricht School of Management, care vor veni cu un subiect de interes pentru participanţi, ce va îngloba şi tema noastră principală, respectiv managementul în raport cu gamificarea şi cum putem duce aceste două concepte la nivel maximum prin corelare.

De asemenea, în cadrul ediţiei din acest an va avea loc o sesiune de Internal Talent Management Systems

Mai multe informaţii despre eveniment şi modalitatea de înscriere pot fi obţinute accesând site-ul hipo.ro/thinkleadership.

 

 

Citiți și despre: