Stiri: Finante

Think Leadership – două zile de training-uri pentru dezvoltare

08.06.2016

În acest weekend, pe 11-12 iunie, la sediul UniCredit Bank din București, va avea loc Think Leadership, eveniment ce  se adresează profesioniștilor cu 4-7 ani experiență în vânzări, marketing, finanțe, logistică și IT, care cred în învățarea continuă și importanța unei dezvoltări continue personale și profesionale.

Astfel, participanții au posibilitatea de a interacționa cu oameni cu o experiență remarcabilă de leadership, dispuși să împărtășească din provocările lor.

Tema principală a ediției din acest an este conceptul de „Gamification” prin folosirea elementelor și a regulilor de joc în contexte de business, evenimentul reunind 120 de profesioniști.

Sesiunile de training-uri, ce vor avea loc în cele două zile de desfășurare a evenimentului, urmăresc îmbunătățirea și dezvoltarea competențelor prin intermediul activităților practice și al exercițiilor la care vor lua parte cei prezenți.

Astfel, prima sesiune – First Time Manager – este susținută de Adela Iepure, Senior Consulting Associate, Human Invest, și se adresează, în principal, celor care sunt pentru prima oară într-o poziție de management prezentându-le competențele esențiale de care au nevoie pentru a avea un start de impact în noua poziție.

În cadrul sesiunii The Power of Play, susținută de Diana Rosetka, Managing Partner Equatorial, participanții vor descoperi primele cinci abilități necesare în ceea ce economiștii numesc „A patra Revoluție Industrială”: rezolvarea problemelor complexe, gândirea critică, creativitatea, managementul oamenilor, coordonarea.

Sesiunea Fresh Biz, susținut de Marius Blăjut, Project Manager, Universum, duce învățarea bazată pe joc la un alt nivel, fiind o experiență puternică și distractivă, care va schimba modul de gândire și în care acționează participanții, oferind un refresh în ceea ce înseamnă colaborarea, creativitatea și leadership-ul.

F*cking Motivation, susținută de Ana Silivaș, Universitatea Alternativă, va răspunde la întrebarea „Ce este, de fapt, motivația?” și este un workshop în care participanții află ce înseamnă motivația pentru fiecare, care sunt factorii care o influențează, cum este trăită motivația de fiecare participant, ce determină pierderea motivației și cum poate fi susținută pe parcurs.

Mai multe informații despre agenda evenimentului pot fi obținute accesând site-ul www.hipo.ro/thinkleadership.