„Think Leadership” va avea loc în perioada 10-11 iunie

06.06.2017

Evenimentul „Think Leadership – Cum gândesc liderii?”, adresat profesioniștilor din vânzări, marketing, finanțe, logistică și IT, va avea loc în perioada 10-11 iunie, la Hotel Sheraton din București. Tema principală a ediției din acest an este conceptul de Humanification.

„Think Leadership” se adresează atât specialiștilor cu 4-7 ani experiență în vânzări, marketing, finanțe, logistică și IT, cât și celor care urmăresc o funcție de conducere. În cadrul evenimentului, participanții vor învăța cum să devină lideri autentici, cum să conducă și să comunice cu echipa pentru a trece de la performanța individuală la performanța de grup.

Anul acesta, evenimentul Think Leadership are ca temă principală conceptul de Humanification, concept care joacă un rol din ce în ce mai important în procesele de learning & development din companiile de top.

„Este demonstrat faptul că oamenii motivați și pasionați de ceea ce fac, au rezultate remarcabile, motiv pentru care ar trebui să punem pe primul loc oamenii din jurul nostru sau din echipă, să-i ajutăm să învețe, să-i încurajăm și să îi susținem în atingerea rezultatelor dorite.  Think Leadership se desfășoară pe parcursul a două zile, oferind participanților posibilitatea de a interacționa cu profesioniști ce au o experiență remarcabilă de leadership, dispuși să împărtășească din provocările lor”, susțin organizatorii.

5 motive pentru care le recomandăm profesioniştilor să participe la Think Leadership:

  1. Vor întâlni şi interacţiona cu oameni cu o experienţă remarcabilă de leadership;
  2. Vor descoperi care sunt resursele pe care le pot accesa pentru a-şi maximiza cunoştinţele şi potenţialul;
  3. Vor participa la workshopuri susţinute de companiile partenere;
  4. Vor experimenta câteva din cele mai relevante resurse externe de dezvoltare prin sesiuni de dezvoltare;
  5. Vor identifica cele mai importante criterii în alegerea unui program de MBA şi care sunt beneficiile oferite în dezvoltarea lor profesională.

Think Leadership, care va avea loc în cursul acestei săptămâni, va reuni 120 de profesioniști, lideri din mediul business care vor pune la dispoziția participanților resurse pe care le pot accesa, în cadrul companiilor. Printre companiile prezente se regăsesc JTI România, Microsoft, Human Invest, SELFTRUST Academy, TSP (smartprojects.ro), All to Know.

Mai multe informații despre agenda evenimentului și modalitatea de înscriere pot fi obținute accesând site-ul www.hipo.ro/thinkleadership.

 

 

Citiți și despre: