Stiri: IT&C

Thomsons Online Benefits are un nou manager general

07.07.2014

Thomsons Online Benefits, unul dintre liderii globali de pe piața furnizorilor de software pentru pachete de beneficii destinate angajaților, îl numește pe Andrei Pantelimon în funcţia de general manager și continuă dezvoltarea biroului din Cluj-Napoca.

Pe lângă coordonarea operațiunilor din Cluj-Napoca, Andrei Pantelimon va avea o contribuție și în conturarea și implementarea strategiei de grup.

Biroul din Cluj-Napoca reprezintă o parte importantă a strategiei globale Thomsons, astfel că noul General Manager se va alătura, de asemenea, echipei globale de management.

“De când am deschis biroul din România, în 2012, am fost foarte încântați de modul în care clujenii au primit Thomsons, și în care au contribuit cu experiența, cunoștințele și profesionalismul lor la afacerea noastră. Acum, când avem deja 100 oameni în Cluj, avem nevoie de management local pentru conducerea operațiunilor de aici și pentru a ne continua expansiunea”, a afirmat Michael Whitfield, Chief Executive Officer al Thomsons.

Acesta a mai spus că este normal ca odată cu această expansiune, să fie mărită echipa locală cu un nou lider..

.

„Sunt încântat să mă alătur uneia dintre cele mai de succes companii globale care creează software pentru beneficii destinate angajaților. Îmi doresc foarte mult, ca împreună cu echipa din Cluj, să devenim cel mai puternic birou dintre cele patru pe care Thomsons le deține în toată lumea. Am urmărit cu interes evoluția Thomsons de la an la an și am devenit conștient că Thomsons are un avantaj competitiv local: este o companie din domeniul  tehnologiei ce investește în egală măsură și în oameni, și în tehnologia Darwin, care stă la baza business-ului. De asemenea, mă bucură faptul că Thomsons Academy are sediul în Cluj.Acest lucru arată angajamentulși încrederea Thomsons în echipa din România în a dezvolta talente globale. Aștept cu nerăbdare să îmiaduc contribuția, alături de echipa locală, la dezvoltarea Thomsons”, a afirmat Andrei Pantelimon, General Manager al Thomsons Cluj-Napoca.

Printre responsabilitățile în noua poziție de General Manager al Thomsons în Cluj-Napoca, pe care Andrei Pantelimon o va ocupa începând cu data de 7 iulie 2014, se vor număra dezvoltarea strategiei locale și implementarea ei alături de echipa din Cluj, asigurându-se că investiția strategică a companiei în România aduce cele mai bune rezultate.