Stiri: Companii

TIB – Târgul Tehnic Internațional București începe pe 12 octombrie, la Romexpo

10.10.2016

160 de companii din 12 ţări vor participa în perioada 12-15 octombrie la TIB – Târgul Tehnic Internațional București. Ajuns în acest an la cea de-a 42-a ediție, târgul se va desfășura la Romexpo și reprezintă un eveniment de o importanță semnificativă pentru întreaga economie națională și, totodată, de nelipsit din agenda oricărui specialist în domeniu.

Conform organizatorilor, TIB devine și în acest an sinonim cu inovația în tehnologie, reunind companii de renume din domeniu, ce își vor prezenta cele mai noi produse.

Concomitent cu TIB 2016, vor avea loc alte două expoziții importante: ExpoEnergiE – Târgul internaţional de energie regenerabilă, energie convenţională, echipamente şi tehnologii pentru industria de petrol şi gaze naturale și INVENTIKA – Salonul de invenții și inovații destinat academicienilor, cercetătorilor și inventatorilor!

În cadrul TIB expun, pe o suprafață de peste 7.000 de metri pătrați, aproximativ 160 de companii din România, Austria, Bulgaria, Germania, Italia, Franța, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Spania, Turcia și Ungaria, care își întâmpină vizitatorii cu cele mai recente creații.

La eveniment vor fi prezenți unii dintre cei mai importanți jucători din industrie, precum:
Hoffmann Group, Kitagawa, Mavi, Nordson, Ro-Mega Trade, TOP Metrology SRL, Grupul Adix, Hubata Seals și I.N.C.D. Turbomotoare COMOTI.

Vizitatorii TIB 2016 vor avea parte de o serie de prezentări şi demonstraţii de maşini şi echipamente care asigură o mai mare flexibilitate şi creştere rapidă a productivităţii, în domeniul industrial şi în cele conexe acestuia.

Ariile de interes şi atracţie vor fi, ca în fiecare an, zonele de robotică şi mașini industriale, unde poate fi urmărit întregul proces de realizare a diferitelor piese.

Timp de patru zile, expoziția va reprezenta spectacolul progresului tehnologic, întrucât Romexpo împreună cu partenerii săi își așteaptă vizitatorii specialiști și publicul larg cu un program variat de evenimente conexe interesante și de actualitate în domeniul tehnic, special conceput pentru a veni în completarea programului de vizitare.

Programul de vizitare a târgurilor, expoziţiilor şi saloanelor, desfăşurate la Romexpo:

12-14 octombrie, orele 10:00-18:00
15 octombrie, orele 10.00-16.00