Tibbett Logistics inaugurează cel de-al 15-lea depozit din România

11.07.2017

Tibbett Logistics, specializată în furnizarea de servicii de transport rutier, intermodal și logistică în România, a semnat săptămâna aceasta un nou contract de închiriere pe termen lung pentru încă 5.000 mp de depozit cu P3, dezvoltatorul și investitorul pan-european în segmentul imobiliar logistic din Europa. Noua facilitate, situată în P3 Bucharest Park în partea de vest a Bucureștiului, va deveni operațională în cursul acestei luni.

Tibbett Logisitics operează în prezent, numai în P3 Bucharest Park, o suprafață totală de depozitare de 33.500 mp – oferind o capacitate de depozitare de 44.000 de paleți, precum și un nivel zilnic ridicat al volumelor de X-Dock. Această colaborare a început încă din 20017, Tibbett operând 3 depozite în această locație. Două din acestea sunt destinate operațiunilor de logistică dedicată în zona de retail pentru produse alimentare, non-alimentare și importuri, în timp ce cel de-al treilea reprezintă o locație cu conexiune la calea ferata, adiacentă terminalului intermodal BIRFT (Terminalul Internațional de Transport Feroviar București).

„Tibbett Logistics este un partener foarte important pentru noi și prin intermediul acestei noi locații suntem bucuroși să continuăm să dezvoltăm parteneriatul nostru solid din ultimii 10 ani”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 România.

Noul depozit reprezintă cea de-a 15 locație Tibbett Logistics și va deveni operațional în iulie 2017. Acesta este adiacent operațiunilor de import retail existente în cadrul Tibbett și va fi folosit, în primul rând, pentru manipularea și depozitarea electrocasnicelor și produselor electrice.

CEO-ul Tibbett Logistics, David Goldsborough, a declarat: „Acesta este cel de-al doilea nou depozit pe care l-am inaugurat până acum în acest an în România, și de asemenea am agreat o extindere pe mai mulți ani a contractului de chirie pentru cea de-a treia locație. Datorită cererii în creștere pentru serviciile noastre, chiar și cu această nouă locație operațiunile noastre se desfășoară aproape la capacitate maximă. Suntem însă în discuții avansate cu P3 cu privire la o altă extindere a depozitului nostru cu conexiune la calea ferată din P3 Bucharest Park și de asemenea luăm în considerare și alte locații în țară”.

Odată cu începerea activității în noul depozit, Tibbett Logistics ajunge la un total de 116.250 mp de spații Clasa A de depozitare operate în România.

 

 

Citiți și despre: