TIBCO 2020

TIBCO 2020 are loc în perioada 28-31 mai, la Romexpo

02.03.2020

TIBCO 2020. ROMEXPO organizează la finalul lunii mai trei manifestări dedicate publicului larg: TIBCO – târg internațional de bunuri de larg consum, Bio Life & Style – expoziție pentru o viață verde și Senior Expo – târg dedicat seniorilor. TIBCO 2020 va avea loc în perioada 28-31 mai și va oferi celor care vor expune și vor participa o oportunitate unică.

TIBCO 2020. Ce spun reprezentanții Romexpo?

”Nu rata ocazia de a expune la TIBCO, care va avea loc între 28 și 31 mai, eveniment special destinat prezentării, promovării și vânzării de bunuri de larg consum pentru întreaga familie. Expoziția este ocazia ideală de a întâlni potențiali clienți și parteneri din domeniu și de a încheia noi contracte. Află în mod direct impactul produselor și serviciilor noi în rândul vizitatorilor târgului și testează oferta firmelor concurente”, afirmă organizatorii târgului.

Ce poți expune la TIBCO 2020?

 • Produse pentru întreaga familie: cosmetice, bijuterii, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse alimentare, băuturi, produse de artizanat;
 • Produse pentru casă: electronice și electrocasnice, decorațiuni interioare;
 • Servicii: de consultanță, financiare, logistice.

Cum a fost ediția din 2019?

 • 65 firme expozante;
 • 1070 mp suprafață expozițională ocupată;
 • 4 țări participante;
 • 20 evenimente conexe.

TIBCO 2020. Un eveniment perfect pentru micii și marii întreprinzători

TIBCO este evenimentul perfect pentru micii și marii întreprinzători. La ediția din 2019, 84% dintre expozanți și-au consolidat relațiile cu partenerii tradiționali, 83% au lansat noi produse și 75% dintre firmele participante au stabilit noi contacte de afaceri.

Printre vizitatorii tradiționali ai TIBCO se numără investitori, retaileri, agenți de vânzări și distribuție, persoane fizice interesate de achiziția de bunuri de larg consum.

TIBCO nu este numai un târg cu vânzare, ci și locul în care timp de patru zile se vor desfășura o mulțime de evenimente conexe:

 • ateliere de creație
 • activități sportive pentru copii și părinți
 • workshopuri pe teme de parenting

Echipa ROMEXPO încurajează și sprijină toți expozanții să organizeze, la standarde de înaltă calitate, propriile evenimente conexe în cadrul TIBCO 2020.

”Nu ezita! Rezervă-ți acum participarea TIBCO 2020 și ajută-i pe vizitatorii în căutare de noutăți și oferte să descopere afacerea ta!”, conform organizatorilor.

Citește și Plăți pentru fermieri 2020: Începe campania de depunere a Cererilor Unice de Plată

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “TIBCO 2020 are loc în perioada 28-31 mai, la Romexpo

 1. Pingback: Senior Expo 2020. Cand are loc evenimentul? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.