Stiri: Companii

Tichete cadou

Tichete cadou: Creștere de 15% a pieței

23.11.2018

Tichete cadou. Vânzările de tichete cadou au fost cu 15% mai mari pentru primele 10 luni din 2018, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2017, conform datelor companiei Up România. În plus, pentru perioada sărbătorilor de iarnă 2018, când tichetele cadou au cel mai mare volum de vânzări, Up România preconizează o creştere cu 20% faţă de anul trecut.

Tichete cadou. Ce spun reprezentanții Up România?

“În ultimii 3 ani, vânzările de tichete cadou au avut o creştere constantă, aceasta şi pentru că, în timp, companiile au realizat că oferirea acestui beneficiu extra salarial este simplu de implementat şi avantajos financiar și, în același timp, permite angajatului care îl primeşte să-și aleagă cadoul dorit. Pe de o parte, cel care oferă are siguranţa că darul lui este apreciat şi util, iar pe de altă parte, cel care primeşte are sentimentul că este pus în valoare şi se poate bucura de un cadou ales chiar de el”, a arătat Elena Pap, directorul general Up România.

Conform sursei citate, piaţa tichetelor cadou pentru salariaţi se concentrează pe anumite evenimente. Printre acestea se numără:

  • sărbătorile de Paşte
  • Crăciun
  • 8 Martie
  • 1 Iunie

În plus, tot mai multe companii au început să acorde astfel de tichete cadou şi în afara acestor ocazii.

Tichete cadou. Beneficii extrasalariale

“În acest moment, aproximativ 75% dintre companiile care acordă beneficii extra salariale, aleg să ofere tichete cadou. În plus, tot mai multe companii folosesc tichetele cadou, în afara evenimentelor deja consacrate, pentru sărbători cum sunt cele de Moş Nicolae, 1 Decembrie sau ziua companiei. Este o soluţie modernă şi de mare impact pentru mediul de business, atât pentru motivarea şi fidelizarea angajaţilor, dar şi a partenerilor şi colaboratorilor“ a adăugat Elena Pap.

Tichete cadou. Companie de iarnă

În perioada sărbătorilor de iarnă, pentru fiecare companie care comandă tichetele Up Cadou, Up România direcţionează suma necesară pentru a susţine o masă caldă care va ajunge la persoane defavorizate din Adjud, Bistriţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Satu-Mare şi Zalău. Acest lucru este posibil cu ajutorul Asociaţiei „O Masă Caldă”.

Citește și Bilete de avion Vola.ro. Vânzări record în octombrie