Stiri: Constructii

Tigla Metalica BrunTek

Producătorul de ţiglă metalică BrunTek anunţă o investiţie importantă

17.10.2018

BrunTek a anunţat că a încheiat procesul de achiziție de echipamente de producție performante. Valoarea investiţiei se ridică la peste 250 000 euro. Clienții companiei beneficiază, de acum înainte de mai multe soluții inovatoare de ţigle metalice.

Procesului de achiziție a echipamentelor de producție performante în vederea creșterii competitivității a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

BrunTek este unul dintre producătorii de învelitori metalice din judeţul Prahova.

Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de peste 900 000 euro.

Țiglă metalică BrunTek. Planuri de viitor

BrunTek își propune, pentru următorii ani, ca obiectiv general consolidarea poziției pe piață și creșterea cotei de piață a companiei într-un domeniu extrem de competitiv.

“Pentru compania noastră este o alegere strategică, care se bazează pe rezultatele obținute în acești ani de activitate. Soluțiile noastre inovative au succes deoarece se adaptează fiecărui client în parte și nevoilor reale din piață. Trebuie să recunoaștem și faptul că astăzi clientul român, fie persoană fizică sau juridică, este foarte bine informat și știe ce își dorește. Deci încă de la început împărtășim aceleași valori comune: inovație, calitate la standarde internaționale, consultanță permanentă. Este o piață dinamică, cu foarte mulți jucători mari și mici, ceea ce ne bucură pentru că ne determină să fim mai buni decât eram ieri”, a afirmat Valentin Sandu, Director General BrunTek.

Țiglă metalică BrunTek. Lideri pe piaţa locală

  • De asemenea, compania mai are drept obiectiv să devină lider pe piața locală și națională, în domeniul fabricării elementelor din metal pentru acoperiș. Printre acestea se numără:flasching-uri pentru închideri
  • sistem pluvial (jgheaburi și burlane)
  • elemente de structură ușoară din tablă zincată – profile Z,C, Epsilon și U, tablă dublu-falțuibilă
  • gama de accesorii de tinichigerie pentru latura de construcții rezidențiale (sorturi de streașină, borduri de fronton, dolii, coame, parazăpezi, jgheaburi rectangulare).

Compania va oferi astfel clienților calitate și va asigura satisfacerea corespunzătoare și promptă a nevoilor acestora.

Țiglă metalică BrunTek. Angajamentul faţă de client

“Prin noua linie pe care am implementat-o anul acesta am dorit să arătăm angajamentul nostru față de client, un angajament pe termen lung, iar aici vorbim de generații. Am întâlnit oameni care înțeleg puterea unui producător și a unor servicii de calitate. Suntem foarte apropiați de fiecare client. Până la urmă noi îl ajutăm să își materializeze obiectivele, ceea ce este o onoare dacă stai să te gândești. Suntem în etapa în care ne consolidăm poziția pe piața internă. Am ajuns astăzi în acest punct și datorită partenerilor noștri interni și internaționali cu care avem o lungă colaborare bazată pe seriozitate, profesionalism și transparență, declară Oana Sandu, Director Executiv BrunTek.

BrunTek este un producător de învelitori metalice. Compania are capital 100% privat românesc.

Compania activează în domeniul rezidențial și industrial. Printre clienţii BrunTek se numără: TÜV Austria, UNILEVER, TYMBARK, PROCTER & GAMBLE, LIDO GIRBEA, PETROM şi LUKOIL.

Citeşte şi Saint-Gobain redeschide fabrica de vată minerală Isover Ploieşti