Stiri: Companii

Timişoara Business Days va avea loc în perioada 6-7 aprilie

30.03.2016

Lipsa unei educaţii de calitate restrânge oferta de specialişti, aceasta este principala concluzie la care s-a ajuns în urma unui studiu realizat în județele Timiș, Arad și Bihor de platforma de business networking Business Days, organizatorul evenimentelor cu același nume. Astfel, oamenii de afaceri din regiunea de vest a României și-ar dori un sistem de educație mai performant.

În ceea ce privește provocările întâmpinate de afacerile din vestul țării, acestea țin în primul rând de fiscalitate, de birocrație și de corupție.

Cercetarea a fost realizată în anticiparea Timişoara Business Days, eveniment tradițional de business networking care va reuni în orașul de pe Bega, în perioada 6-7 aprilie 2016, peste 1.000 de oameni de afaceri din Timișoara, întreaga regiune de vest și zona transfrontalieră limitrofă granițelor cu Serbia și Ungaria.

Printre problemele cu care se confruntă mediul de business au mai fost menţionate şi dificultatea de a găsi și a angaja personal calificat și lipsa de pregătire a candidaților.

Timişoara Business Days va avea loc la Hotel Senator și Expo Vest Timișoara și va pune la aceeaşi masă antreprenori, manageri din eșalonul superior și secund din industria auto, IT, servicii, retail, instituții financiar-bancare, din alte industrii precum construcții, transporturi, energie, industria lemnului, textilă, agricultură, alimentară, din sectorul medical, stomatologie și farmacie.

Pentru mai multe detalii, accesati pagina evenimentului.