Stiri: Companii

Tina Baker va participa pe 3 iunie la evenimentul VentureConnect

14.05.2015

Evenimentul VentureConnect anunță prezența Tinei Baker, membru al Consiliului Consultativ Seedcamp și co-fondator al casei de avocatură JAG Shaw Baker, la ediția din 3 iunie, care va avea loc în sala Aula Magna (ASE București).

Aflându-se pentru prima dată în ţara noastră, aceasta deţine peste 20 de ani de experiență în reprezentarea companiilor de tehnologie și a fondurilor de investiții în diverse procese de finanțare internațională, exit-uri sau importante tranzacții comerciale.

În cadrul VentureConnect, Tina Baker va vorbi despre pașii pe care antreprenorii îi pot face pentru a atrage atenția potențialilor investitori: “How to make your company attractive to foreign investors”.

Tina Baker este admisă să practice avocatura atât în Statele Unite ale Americii (Membru al Baroului din statul New York) cât și in Anglia, și anterior a fost președintele Brown Rudnick LLP European Emerging Technologies și Venture Capital Practice.

“În ultimii ani, proiectele antreprenoriale din Europa și-au făcut auzită vocea prin tot mai multe companii valoroase care s-au lansat în fiecare an și care beneficiază de un ecosistem tot mai matur și extrem de dinamic. Această creștere și maturitate este dată și de inițiative precum VentureConnect sau Seedcamp, care pun bazele unei comunități de tineri antreprenori sănătoase, lucrând totodată pentru o relație tot mai puternică cu fondurile de investiții tip venture capital sau business angels. Aștept cu nerabdare să discut cu participanții VentureConnect despre posibilitățile de creștere și extindere”, a menționat Tina Baker, co-fondator al casei de avocatură JAG Shaw Baker și membru în Consiliul Consultativ Seedcamp.

Antreprenorii care își doresc să prezinte proiecte în cadrul evenimentului, pot le pot depune până la data de 22 mai pe noul website al evenimentului, www.ventureconnect.ro. Totodată, cei care care doresc să își prezinte afacerea în fața celor mai importante fonduri de investiții, acceleratoare, incubatoare din România și Europa pot depune proiectele până la această dată.

Evenimentul VentureConnect va include două sesiuni de prezentar. Prima parte va fi dedicată studenților și companiilor early-stage în căutarea unei investiții de tip “seed”, iar cea de-a doua parte va fi dedicată companiilor mai mature în căutare de o infuzie de capital substanțială.

Evenimentul VentureConnect este organizat în parteneriat cu incubatorul de business ASE Startup, cu sprijinul casei de avocatură Biris Goran. Organizatorul evenimentului este Govnet.