Stiri: Companii

Tinca Celnicu, speakerul evenimentului „MEET THE WOMAN” din 7 martie

23.02.2017

Tinca Celnicu, autoare a cărţii „O pereche de pantofi: finanţele şi contabilitatea afacerii”, este speakerul „MEET THE WOMAN”, eveniment organizat de Femei în Afaceri în Bucureşti, marţi, 7 martie 2017, ora 19:00, la sediul SIVECO România.

Tema conferinţei va fi „Cum să avem o relaţie agreabilă cu finanţele şi contabilitatea afacerii?”.

„MEET THE WOMAN” este un eveniment de business care are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

Tinca Celnicu deţine o experienţă de peste 15 ani în managementul finanţelor şi al contabilităţii afacerii. De-a lungul carierei a fost consultant de business în diverse proiecte şi a deţinut poziţii manageriale (Treasury Manager, Financial Controller, CFO) în companii multinaţionale – Holcim, Fibrexnylon şi firme antreprenoriale – Diamedix, Interhome, Aquila Seca.

Ea este autoarea cărţii „O pereche de pantofi: finanţele şi contabilitatea afacerii”, o poveste de business care îl apropie pe cititor de lumea finanţelor afacerii. Apărută la editura Publică, cartea aduce noţiunile şi conceptele abstracte din domeniul financiar-contabil într-o poveste accesibilă cu personaje simpatice.

Accesul la eveniment

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Evenimentul va avea loc la sediul SIVECO România Victoria Park, Sos. Bucureşti-Ploieşti 73-81, Corp C4, Sector 1, cod poştal 013685, Bucureşti.

Înscrierile se fac la: membership@femei-în-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.