TMF Group a achiziționat UCMS Group

09.06.2016

TMF Group România, parte a TMF Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de outsourcing profesionale, a achiziționat unul dintre principalii furnizori specializați în servicii outsourcing de resurse umane din România. Această achiziție consolidează poziția TMF Group România pe piața din domeniu, prin mărirea echipei și a portofoliului.

„De la intrarea în România, TMF Group s-a dezvoltat continuu, am inovat, am creat noi servicii, am lansat studii pentru a înțelege mai bine nevoile clienților noștri și ne-am adaptat noilor realități economice. Pentru noi, este important să livrăm servicii care să ia de pe umerii clienților noștri presiunea acțiunilor conexe și să le permită să se concentreze mai bine pe activitatea lor de bază. Suntem siguri că, acum, cu o echipă de 200 de profesioniști și o expertiză sporită, vom putea fi un partener încă și mai puternic pentru clienții existenți și viitori” a declarat Camelia Niță, managing director TMF Group România.

UCMS Group este o organizație multinațională cu operațiuni directe în Ungaria, Polonia și România și are o rețea de parteneri în întreaga regiune. Compania și-a concentrat activitatea pe livrarea serviciilor de resurse umane și calcul salarial, susținute de tehnologia software dedicată – UCMS HR& PAY. Aplicația, dezvoltată și îmbunătățită în permanență, se află în topul soluțiilor de HR și salarizare de pe piață și susține peste 500 de companii din țară.

TMF Group România, oferă companiilor locale și internaționale servicii de outsourcing profesionale, de la contabilitate și raportare până la resurse umane, salarizare și servicii juridic-administrative. TMF Group ajută companiile să își desfășoare activitățile unitar la nivel global, transparent, în conformitate cu reglementările locale și eficient, prin combinarea experienței internaționale cu buna cunoaștere a specificului local a mediului de afaceri în care acestea activează.

 

 

Citiți și despre: