Stiri: Companii

TNT se va lansa în România în luna octombrie

25.06.2015

TNT, brandul pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, se va lansa în România în luna octombrie. Canalul va emite în format HD şi va oferi un mix unic de filme de succes şi premiere pe piaţa locală. Ca o evoluție a brandului TCM, care oferă în prezent de la filme de Hollywood până la filme clasice contemporane, oferta TNT va îmbogăţi experienţa telespectatorilor adresându-se atât cinefililor, cât şi pasionaţilor de seriale.

Postul de televiziune le va oferi românilor nu numai o selecţie de filme de succes create de compania soră, Warner Bros., şi de alte studiouri de la Hollywood, dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT, toate în format HD.

„Ca parte a introducerii cu succes la nivel global a TNT, suntem foarte bucuroşi să aducem acest brand şi în România. Am încredere că programul nostru unic va fi în continuare pe placul fanilor actuali ai TCM, reuşind în acelaşi timp să aducă un public nou, datorită conţinutului proaspăt şi surprinzător al TNT, conținut original care, în timp, va avea premiere foarte apropiate ca dată de cele din Statele Unite”, a spus Hannes Heyelmann, Senior Vice Preşedinte și Managing Director pentru Europa Centrală și de Est, Turner Broadcasting System.

Seara, în prime-time, vor fi difuzate filme de calitate de luni până sâmbătă, în timp ce duminica, telespectatorii vor putea urmări o premieră TNT. Primul film ce va fi lansat în slotul de duminică va fi The Last Ship, film produs de Michael Bay și avându-l în distribuţie pe Eric Dane din Anatomia lui Grey. TNT va programa mai multe producţii originale, printre care Proof, Public Morals şi Agent X.

Gama de filme cu care TNT va porni include trilogia Înapoi în viitor şi Jason Bourne, precum şi filme ca Hannibal, Dimineaţa morţii, Virgin la 40 de ani, 8 Mile, Strania poveste a lui Benjamin Button şi Marele Lebowski.

Lansarea TNT este sprijinită de toți partenerii majori de distribuție din România.