Stiri: Companii

Tomorrow@Work – Speakeri străini confirmați

12.02.2019

Rolul departamentului de HR devine din ce în ce mai important în interiorul companiilor, în condițiile în care acestea se străduiesc să construiască strategii și o traiectorie pentru performanță la nivel organizațional. Piața muncii este într-o continuă schimbare, iar o strategie digitalizată a departamentului de resurse umane oferă posibilitatea de a modela viitorul business-ului.

Tomorrow@Work este un eveniment organizat de BusinessMark, pe 13-14 martie la Bucuresti, Hotel Radisson Blu, unde specialiștii din domeniul resurselor umane vor dezbate provocările cu care se confruntă industria în prezent, dar și pe cele preconizate în viitor, vor răspunde întrebărilor și curiozităților și vor da curs celor mai interactive discuții din domeniu.

Speakeri străini confirmați

Robin Elis, Global Talent Acquisition Leader, PURATOS – lider global în achizițiile de talente. Robin Elis vine să  vorbească despre importanța identificării nevoii de schimbare la nivel organizațional și despre procesul de implementare a acesteia, punând accentul pe schimbarea modelului de achiziție de talente și retenția acestora.

Sergio De La Calle Asensio, Head of Change Management & Adoption in HR Transformation la Telefonica. Sergio va vorbi despre cum transformăm liderii în modele de urmat folosind instrumente digitale.  

Andre de Wit, Dean, LEADERSHIP ACADEMY AMSTERDAM, prezent a doua oară la conferințele BusinessMark. Invitatul BusinessMark va sublinia necesitatea unei strategii de leadership și va arăta care sunt elementele definitorii pentru o astfel de strategie.

Ruud Rikhof, Managing Partner la KENNEDYFITCH. Cu o experință de peste 30 de ani în companii precum IBM, Novartis, Bristol-Myers Squibb, acesta a sponsorizat un studiu premiat cu privire la investițiile în capitalul uman în industria de capital privat și a co-autorizat cercetarea privind agilitatea de învățare. Ruud Rikhof va aborda aspecte prezente și viitoare despre cum modelele strategice de HR tradiționale au nevoie de ajustări și schimbări aliniate cu noile cerințe din piață.

Mai multe detalii despre conferința Tomorrow@Work și modalitatea de înscriere pot fi gasite aici: https://bit.ly/2UPoUnI.