Top Factoring se rebranduieşte

21.03.2018

Top Factoring, companie preluată anul trecut de către Intrum, leaderul mondial în credit management, își va desfășura acțiunile sub brandul Intrum România. Intrum Justitia a cumpărat Top Factoring de la fondul de investitii Reconstruction Capital II Limited (RC2) deţinut de Ion Florescu cu suma de 25 de milioane de euro. În iunie 2017, Intrum Justitia fuzionează cu Lindorff, devenind astfel leaderul mondial în credit management și recuperare de creanțe, cu operațiuni în 24 de țări din Europa și 160 de parteneri în întreaga lume.

Începând cu luna martie a anului curent, echipa de peste 250 de persoane a Top Factoring își va desfășura operatiunile de colectare sub brandul Intrum România, aderând astfel la brandul international Intrum.

Cătălin Neagu, fondatorul Top Factoring rămâne în continuare pe poziția de Managing Director în cadrul Intrum Romania.

“Dacă 2017 a fost un an de tranziție și de aderare la metodele și know-know-ul Intrum, pentru 2018 ne propunem ca sub brandul suedez Intrum să ne impunem în top 3 jucători pe piața de credit management și de colectare de creanțe din România. Obiectivul nostru este să deschidem calea spre o economie puternică, sănătoasă și să oferim întotdeauna valoare adăugată pentru clienții nostri dar și pentru clienții acestora”, declară Catalin Neagu.

Intrum Romania își propune ca în anul în curs să investească în portofolii garantate, crescând astfel cifra de afaceri a companiei cu 30-35% fata de anul precedent. Această creștere presupune bineînțeles și dezvoltarea echipei. În plus, compania a schimbat de curând sediul, desfășurându-și în prezent activitățile pe o suprafață de peste 2500 metri pătrati ai unei cladiri de birouri premium.

“O economie puternică presupune și dezvoltarea de locuri de muncă iar noi, ne asumam acest angajament 100%. Ne dorim să atragem talente, alături de care să venim în întâmpinarea clienților nostri cu servicii dedicate, personalizate și astfel să îi ajutăm în menținerea unui cashflow pozitiv”, mai spune Cătălin Neagu.

 

 

 

Citiți și despre: