Stiri: Companii

Top Talents Romania 2.0.

150 de tineri au participat la Top Talents Romania 2.0.

06.12.2022

Top Talents Romania 2.0. 150 de tineri cu potențial s-au întâlnit la Hotel Novotel pentru oportunități de carieră. Catalyst Solutions a revenit în această toamnă cu cea mai cunoscută conferință de carieră dedicată tinerilor, Top Talents 2.0, care a avut loc între 25 și 26 noiembrie, exclusiv în format fizic.

În cadrul evenimentului s-au întâlnit cei mai buni 150 studenți și proaspăt absolvenți din țară. Aceștia au participat la keynotes, masterclasses, study-cases, un start-up competition, o mulțime de oportunități de angajare, dar au avut și ocazia de a câștiga unul dintre cele patru abonamente la Electric Castle 2023 oferite de Lidl.

Evenimentul a avut loc în format fizic

După doi ani de lucru în sistem remote și hybrid, tinerii candidați și angajatorii au avut șansa să se reîntâlnească în format fizic. Top Talents 2.0 s-a desfășurat exclusiv în format offline.

Printre companiile care au participat la eveniment, se numără: Lidl – Partener principal, JTI Romania, Vodafone România și L’Oréal România.

Top Talents Romania 2.0. Speakeri prezenți

Printre speakerii prezenți se numără: Pamela Cherry, speaker internațional și coach de carieră, Vanya Panayotova, Manager General @ L’Oréal România și Cristina Stroe, Brand Equity Manager @JTI.

Invitatul special al acestei ediții a fost Cristiana Oprea, prima româncă pilot care a participat la Campionatul Mondial de Raliuri.

Citește și Cele mai căutate joburi în 2022