Stiri: Companii

Top Talents Romania 2.0

Top Talents Romania 2.0 are loc în perioada 25 – 26 noiembrie. Surprize speciale pentru participanți!

27.10.2022

Top Talents Romania 2.0. Catalyst Solutions revine în această toamnă cu cea mai cunoscută conferință de carieră dedicată tinerilor, Top Talents 2.0! Între 25 și 26 noiembrie, exclusiv în format fizic, la Hotel Novotel din București, se vor întâlni cei mai buni 150 studenți și proaspăt absolvenți din țară.

De 15 ediții, organizatorii evenimentului îi selectează din peste 1000 de înscriși pe acei tineri care dovedesc cel mai mult potențial. Îi așteaptă keynotes, masterclasses, study-cases, un start-up competition, o mulțime de oportunități de angajare, dar și ocazia de a câștiga unul dintre cele 4 abonamente la Electric Castle 2023 oferite de Lidl.

Top Talents 2.0 se va desfășura exclusiv în format offline

După doi ani de lucru în sistem remote și hybrid, tinerii candidați și angajatorii au șansa să se reîntâlnească în format fizic. Top Talents 2.0 se va desfășura exclusiv în format offline, oferindu-le participanților ocazia să interacționeze și să le adreseze întrebări direct reprezentanților celor mai mari companii din România. Printre companiile care și-au confirmat prezența la eveniment, se numără:

  • Lidl – Partener principal
  • JTI România
  • Vodafone România
  • L’Oréal România

Criteriile de selecție a tinerilor înscriși la Top Talents 2.0 se bazează pe abilitățile și experiențele căpătate de aceștia în decursul proiectelor și programelor în care s-au implicat.

Evenimentul este dedicat studenților și proaspăt absolvenților

Evenimentul este dedicat studenților și proaspăt absolvenților activi și dornici să se dezvolte prin participarea la activitățile din ONG-uri, asociații studențești, proiecte Erasmus, programe de tip Work and Travel, AIESEC Exchange, concursuri, voluntariate sau stagii de practică. Din 1200 de tineri, 150 vor fi selecționați. Companiile vin cu oportunități de angajare, precum: internshipuri, stagii de practică, trainee și joburi entry-level din domenii diverse: marketing, finanțe, resurse umane, IT, logistică sau chiar drept.

Invitați

Printre speakerii care vor fi prezenți, se remarcă:

  • Pamela Cherry, speaker internațional și coach de carieră
  • Vanya Panayotova, Manager General @ L’Oréal România
  • Cristina Stroe, Brand Equity Manager @JTI

Invitatul special al acestei ediții este Cristiana Oprea, singura româncă pilot, participantă la Campionatul Mondial de Raliuri.

În foaierul de comunicare și networking, Andreea Tudor, trainer de public speaking și recruiter IT îi va ajuta pe tineri să își facă un CV remarcabil, să se pregătească pentru un interviu și să creeze o impresie memorabilă în întâlnirea cu angajatorii. Agenda completă a evenimentului poate fi accesată aici.

În plus, nu doar că se vor întâlni cu manageri de top și speakeri profesioniști în HR, dar vor intra și în comunitatea de tineri remarcabili din întreaga țară. Pentru a le aduce prilejul să interacționeze și să facă schimb de insights și tehnici valoroase, la Top Talents 2.0 se va derula un Start-Up Competition. Participanții pot fi remarcați de angajatori la acest concurs, având ocazia să-și arate abilitățile și competențele.

Tombolă

Surprizele nu se opresc aici. Studenții sau proaspăt absolvenții selectați, venind la eveniment, intră automat în tombola spre câștigarea unuia dintre cele patru abonamente la Electric Castle 2023, oferite de Lidl. Tinerii câștigători pot intra în posesia premiilor doar prin prezența la eveniment. Tot ce au de făcut pentru a intra în tombolă este să completeze quizul „La ce nivel Top Talents ești acum?”, și să se înscrie la conferința de carieră Top Talents 2.0. În plus, cei care vor participa în ambele zile de eveniment vor obține și diploma Top Talents, prin care se atestă cei mai buni tineri din țară.

Interesații se pot înscrie pe www.hipo.ro/toptalents până pe 18 noiembrie 2022.

Citește și Angajatori de TOP Timișoara 2022. Cinci motive pentru care merită să participi la acest eveniment