Top Talents Romania 2019

Top Talents România 2019: Lista companiilor participante

03.10.2019

Top Talents România 2019. Catalyst Solutions a anunțat că organizează ediția cu numărul 12 a Top Talents România. Evenimentul va avea loc pe 22-23 noiembrie la Hotelul Marriott din București. Top Talents aduce împreună cei mai buni 250 de tineri din România alături de 12 companii de top care se află în căutarea acestora. Este vorba de studenți în ani terminali, masteranzi și proaspăt absolvenți.

Top Talents România 2019. Participarea este gratuită

Participarea este gratuită. Înscrierea se poate face pe www.hipo.ro/toptalents până pe 8 noiembrie.

După evaluarea CV-ului și a formularului de aplicare, viitorii participanți vor primi invitația de a completa un test online de verificare a abilităților logice și numerice. După aceea, ei vor fi invitați să participe la cele două zile ale evenimentului.

Top Talents România 2019. Criterii

Pentru a trece de prima etapă a procesului de selecție, participanții trebuie să bifeze cel puțin unul dintre criteriile de mai jos:

• să aibă expunere internațională prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);

• se se fi implicat în acțiuni de voluntariat sau ONG-uri studentești;

• să aibă rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicări știintifice;

• să fi participat la activități extracurriculare: internship, participare la traininguri/workshopuri etc.

Top Talents România 2019. 12 companii

La eveniment vor fi prezente 12 companii de top în scopul recrutării celor mai buni tineri din țară. Anul acesta companiile participante la eveniment sunt: BOSCH România, BRD – Groupe Société Générale, JTI, Philips, Unilever, Vodafone România, A.T.Kearney, Coca-Cola HBC România, KPMG, Ursus Breweries, L’Oreal, Groupe Renault România.

”Interacțiunea dintre companii și potențialii săi angajați este esențială, iar acest eveniment creează contextul perfect inițierii de noi relații profesionale. Urmând tradiția ultimilor 11 ani, Top Talents România vine și în 2019 în ajutorul tinerilor cu sau fară experiență și a angajatorilor de top din România”, au mai anunțat organizatorii evenimentului.

Top Talents România 2019. “The Future You: Building a Powerful Brand for Your Career”

În 2019, Top Talents oferă insight-uri valoroase despre cum îți poți dezvolta un brand personal puternic pentru viitoarea carieră, prin abordarea temei: “The Future You: Building a Powerful Brand for Your Career”.

Evenimentul va găzdui un speaker international. Este vorba de Joseph Liu – Personal Branding Consultant & Public Speaker. Acesta va aborda subiectul “Crafting a Strong Personal Brand”, aplicând principii puternice descoperite pe parcursul celor 10 ani de experiență internațională de management al brandului.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezenți și speakeri și reprezentanți ai companiilor partenere, lista fiind în proces constant de actualizare.

Modalități de înscriere

Cei interesați să participe la Top Talents România, se pot înscrie până pe 8 noiembrie, accesând site-ul https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalentsromania. Accesând acest site, ei vor afla mai multe detalii despre eveniment și procesul de selecție.

Citește și Angajatori de TOP ediția din toamnă: Ce companii fac angajări?

 

 

Citiți și despre:

  • TOP Talents România 2019 are loc pe 22-23 noiembrieTOP Talents România 2019 are loc pe 22-23 noiembrie TOP Talents România 2019. Pe 22 și 23 noiembrie între orele 9:00-18:00, va avea loc Top Talents România, la Hotel Marriott, București. Cea de-a 12-a ediție Top Talents reunește cei mai buni 250 de tineri din […]
  • Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceriIdei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum […]
  • Talents Connected 2020 are loc în perioada 18-19 noiembrieTalents Connected 2020 are loc în perioada 18-19 noiembrie Talents Connected 2020. Catalyst Solutions organizează evenimentul Top Talents România pe data de 18 și 19 noiembrie. Cea de-a 13-a ediție va avea loc exclusiv în mediul online și va deveni cel mai mare […]
  • Top Talents România Connected 2020. Cine sunt invitaţii evenimentului?Top Talents România Connected 2020. Cine sunt invitaţii evenimentului? Top Talents România Connected 2020. Mai sunt numai două săptămâni până la cea de-a 13-a ediție Top Talents România Connected 2020. Este vorba de cel mai mare eveniment online din țară, dedicat tinerilor cu […]
  • Când are loc Finance Recruitment Day?Când are loc Finance Recruitment Day? Angajări domeniul financiar 2020. Companii de top din domeniul financiar recrutează studenți și absolvenți la Finance Recruitment Day. Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai fresh eveniment, Finance […]

O părere la “Top Talents România 2019: Lista companiilor participante

  1. Pingback: DevCon & DevHacks 2019. Programul evenimentelor | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.