Piata de mancare gatita si bauturi out of home

Topul celor mai bune restaurante din București

24.04.2019

Topul celor mai bune restaurante din București. Serviciul de livrare de mâncare online Uber Eats prezintă topul celor mai bune restaurante din București, precum și a celor mai bune preparate, conform preferințelor utilizatorilor aplicației. Clasamentul ia în calcul atât scorul mediu din aplicație pentru fiecare restaurant sau preparat, cât și numărul de comenzi.

Top 5 restaurante preferate de utilizatorii Uber Eats:

1. Nicolai

2. King Rolls

3. Atelierul de Tarte

4. Emte Burger & Street Food Gourmet

5. Aria Gourmet Burger

Top 5 lanțuri de restaurante populare în rândul utilizatorilor Uber Eats:

1. Condimental

2. Divan

3. Burger Van

4. Pep & Pepper

5. City Grill

Conform datelor Uber Eats, cea mai populară ciorbă este cea de perișoare de la Ciorbărie. De asemenea, cea mai apreciată pizza din oraș este Pizza Five de la restaurantul Pizza Mania.

Când vine vorba de paste, cei care comandă mâncare pe Uber Eats preferă Sara Green pentru cele mai gustoase paste integrale cu sos de caju și avocado.

Cei care preferă cartofii prăjiți recomandă și comandă cu încredere de la Burger Van Home – cartofi prăjiți cu sos cheddar și jalapeno.

Topul celor mai bune restaurante din București. Cel mai bun burger

Cel mai apreciat burger din oraș, Raclette beef burger. Acesta poate fi găsit la restaurantul Emte Burger & Street Food Gourmet.

Totodată, restaurantul Japanos primește cele mai bune ratinguri pentru Sushi box – salmon mix. Iar cei care doresc un fel de mâncare mai ușor comandă de cele mai multe ori Hot Turkey Salad de la Salad Revolution sau Vegan Zucchini de la Restaurantul Arome.

Uber Eats a fost lansat în 2015 în Toronto. La ora actuală, aplicaţia este disponibilă în peste 290 de oraşe din peste 30 de ţări din întreaga lume, cu peste 100.000 de restaurante partenere.

În București, Uber Eats are peste 600 de restaurante partenere.

Citește și Program Kaufland Paște 2019. Anunțul făcut de companie!

 

 

 

 

Citiți și despre: