Toshiba: Din 29 iulie se va putea face upgrade-ul la Windows 10

28.07.2015

Toshiba Europe GmbH a anunţat dispozitivele cu Windows ce vor putea fi upgradate la Windows 10 din data de 29 iulie. Upgrade-ul la Windows 10 este oferit de Microsoft Corp, gratuit pentru un an.

“Suntem încântați să putem oferi clienților noștri oportunitatea de a experimenta Windows 10 încă din prima zi de la lansare pe gama nouă de dispozitive, dar și pe multe din modelele deja existente. Am lucrat strâns cu Microsoft pentru a ne asigura că gama noastră 2015 este optimizată pentru a obține cât mai mult din Windows 10 și suntem entuziasmați de lansarea sa pe piață. Consumatorii vor avea libertatea de a se bucura de tot ce e mai bun la dispozitivul lor Toshiba, cât și de cel mai nou sistem de operare Windows”, a afirmat Sandor van der Ham, Vice Președinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH.

Disponibilă începând cu 29 iulie, întreaga gamă 2015 de dispozitive cu Windows va fi eligibilă pentru upgrade-ul gratuit, inclusiv seriile Satellite C, Satellite L, Satellite P, Satellite Radius 15 și Satellite Click Mini, lansate în acest an. Construite pentru a scoate în evidență caracteristicile cheie ale Windows 10, multe dintre noile modele includ hardware și componente ce asigură o performanță fluidă și microfon dual pentru cea mai bună experiență Cortana – optimizat pentru captură clară a vocii și cu un buton pe tastatură pentru accesarea asistentului digital Microsoft. Cortana învață comportamentul utilizatorului și îl ajută în a se organiza, fie că e vorba de informații legate de trafic, de optimizarea intuitivă a căutărilor web sau de alerte legate de evenimente din calendar.

Clienții ce dețin un model Toshiba din gama lansată în anul 2014 vor putea și ei beneficia de experiența Windows 10 începând cu data de lansare oficială, multe dintre modele fiind gata de upgrade imediat. Toshiba susține, de asemenea, și upgrade-ul la Windows 10 pentru modelele lansate în 2013 prin realizarea de drivere updatate și alte soluții software ce vor fi disponibile în șase luni de la data de lansare.

 

 

Citiți și despre: