Stiri: IT&C

TotalSoft are un nou director de marketing şi vânzări

11.05.2015

TotalSoft a anunțat numirea lui Sorin Petcu în funcția de Sales & Marketing Director, începând cu 21 aprilie 2015. Acesta a deținut anterior funcția de Sales Manager, Divizia Enterprise Services din cadrul Microsoft România și a condus echipa de vânzări servicii din cadrul sectorului comercial și cel public.

Cu o experiență de peste 15 ani în mediul multinațional, Sorin Petcu preia responsabilitatea vânzărilor directe și a marketingului TotalSoft, precum și colaborarea cu managerul de vânzări internaționale în vederea alinierii la țintele companie. Obiectivul său este creșterea afacerilor TotalSoft atât în România, cât și pe plan internațional.

”Referințele solide pe care le avem în piață, completate de o echipă puternică, profesionistă și pasionată, reprezintă argumente solide pentru care consider obiectivul de dublare a numărului de proiecte de tip  enterprise, până la sfârșitul anului, ca fiind accesibil și realist. De altfel, suntem singura companie românească care inovează, dezvoltă și implementează o suită proprie de soluții software de tip enterprise atât pe piața națională, cât și pe cea internațională. Clienți precum Deutsche Leasing, care utilizează platforma Charisma de la subsidiara din Austria până la cea din Brazilia, reprezintă certitudinea că TotalSoft este un puternic producător de software pentru afaceri care implementează platforme „Made in Romania” la nivel global”, a spus noul director de vânzări și marketing.

Sorin Petcu a absolvit Facultatea de Drept și este atestat Green Belt – Lean Six Sigma. De asemenea, deține certificare în Business & Finance Acumen la INSEAD – una dintre cele mai mari școli de afaceri din lume.