Tradeville oferă asistență antreprenorilor care vor să se listeze la BVB

18.04.2018

Tradeville a anunţat că își extinde gama de servicii, oferind asistență antreprenorilor în atragerea de capital și listarea la Bursa de Valori București. În acest context, prima ediție a IPO Bootcamp, un training de două zile dedicat conducerii și acționarilor companiilor antreprenoriale din ţara noastră se va desfășura în perioada 16-17 mai în București.

„De-a lungul a peste 20 de ani de prezență pe piață, ne-am străduit să oferim servicii de calitate clienților noștri. Avem o bază solidă de investitori, beneficiem de încrederea clienților noștri precum și de o reputație exemplară. Așteptăm cu nerăbdare să oferim aceeași calitate Tradeville și antreprenorilor români care doresc să-și ducă afacerile la nivelul următor, prin listarea pe Bursa de Valori București”, a declarat Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct al Tradeville.

IPO Bootcamp este primul eveniment de acest fel organizat vreodată în ţara noastră şi se adresează atât conducerii, cât și acționarilor companiilor și IMM-urilor din România, interesați să afle toate detaliile procesului de listare și ce înseamnă să devii o companie publică.

În cadrul conferinţei, participanții vor afla de la experți ai pieței de capital, investitori și antreprenori de top care sunt pașii necesari pe care o companie trebuie să îi urmeze dacă dorește să se listeze, fie prin ofertă publică inițială (IPO), plasament privat sau listare tehnică pe piața principală a Bursei de Valori sau pe AeRO. În plus, subiectele legate de emiterea de acțiuni sau obligațiuni vor fi dezbătute în timpul trainingului.

Participarea la evenimentul Tradevilles este gratuită.

 

 

 

Citiți și despre: