Transavia donatii coronavirus

Transavia sprijină autoritățile în lupta cu epidemia de coronavirus

16.03.2020

Transavia donații coronavirus. Transavia, una dintre cele mai cunoscute afaceri de familie din țara noastră și liderul pieței de carne de pasăre din România, anunță comunitatea locală și națională că se implică în sprijinirea autorităților de a lupta cu epidemia de coronavirus Covid-19.

Transavia donații coronavirus. Spitalul Județean Alba

Astfel, compania va asigura pentru Spitalul Județean Alba aparatura necesară pentru efectuarea testelor Covid-19, momentan inexistentă în județ, precum și echipamentele medicale auxiliare:

  • echipamente de protecție
  • măști de protecție
  • medicamente
  • alte materiale

Transavia donații coronavirus. Anunțul făcut de președintele și fondatorul companiei

”Astfel, sperăm ca împreună cu autoritățile locale și cu Spitalul Județean Alba să putem oferi tot suportul medical necesar pentru a veni în întimpinarea posibilelor infectări și gestionarea lor rapidă. Vom achiziționa în regim de urgență toate cele necesare pentru testarea rapidă Covid-19 și vom aloca suplimentar 1 milion de lei pentru echipamente, dezinfectanți, măști” declară Ioan Popa, președintele și fondatorul Transavia.

Sprijin și colaborare

În același timp, compania își oferă sprijinul și colaborarea cu autoritățile locale la toate nivelele pentru a oferi siguranță și tot ce este necesar pentru a răspunde acestei provocări de sănătate.

Citește și Măsuri coronavirus. Recomandări pentru populație din partea Departamentului pentru Situații de Urgență

 

 

 

Citiți și despre: