Stiri: Agricultura

Transavia donatii coronavirus

Transavia participă la cel mai mare târg dedicat industriei alimentare

13.10.2014

Cel mai mare producător de carne de pui din România, Transavia, a anunţat că va participa și anul acesta la SIAL, cel mai mare târg internațional dedicat industriei alimentare. Târgul va avea loc în perioada 19 – 23 octombrie la Paris și va reuni cele mai prestigioase companii din industria alimentară din lume. Astfel, Transavia este una dintre puținele companii românești care iau parte la această expoziție de prestigiu.

„Participarea noastră la SIAL este o recunoaștere a calității produselor Transavia și a experienței acumulate în industria avicolă din România. Produsele noastre sunt apreciate și dincolo de granițele țării, astfel am reușit să atragem parteneri din toata lumea și să exportam în țări precum Anglia, Franța, Spania, Croația și nu numai. De peste 20 de ani, investim constant în tehnologie și utilaje pentru a deveni un etalon al calității în acest domeniu, iar performanțele deosebite înregistrate de-a lungul anilor, nu fac decât să ne confirme poziția de lider în acest domeniu”, a declarat Ioan Popa, Directorul General al companiei Transavia.

Târgul SIAL este organizat în 20 de sectoare şi își propune să aducă sub același acoperiș cele mai importante companii din retail și comerț, industria alimentară, agro-alimentară și vinicolă.

Aflat la cea de-a 23-a ediție, la târgul vor participa peste 6.300 de expozanți din mai mult de 105 țări.