Stiri: Finante

Transfer bani in strainatate TransferGo

TransferGo lansează serviciul de transfer de bani în străinătate fără niciun comision

04.10.2018

Transfer bani în străinătate TransferGo. Compania a anunţat că a lansat serviciul gratuit de transfer internațional de bani. Astfel, românii pot trimite bani în străinătate, complet gratuit. Serviciul TransferGo de transfer de bani în străinătate este disponibil în 47 de ţări.

Compania va percepe comision zero și va opera transferurile la cursul mediu (interbancar) al pieței.

„Într-o societate globală, utilizatorii ar trebui să poată transfera bani internațional prietenilor sau familiei așa cum o pot face de acasă, adică fără a plăti un comision”, a declarat Daumantas Dvilinskas, fondator și CEO TransferGo.

Transfer bani în străinătate TransferGo: Eliminarea taxelor

Acesta a mai spus că lansarea acestui serviciu răspunde uneia dintre cele mai stringente nevoi ale utilizatorilor TransferGo. Mai exact, este vorba de eliminarea taxelor impuse de companiile de transfer de bani.

„Noi credem în simplificarea structurii comisioanelor, iar în cazul serviciului Free, vrem ca utilizatorii noștri să aibă toată încrederea că oferim un serviciu gratuit, fără comision de transfer și fără majorări ale ratei de schimb”, a completat acesta.

 

Transfer bani în străinătate TransferGo: În cât timp ajung banii la destinatar

Prin intermediul serviciului TransferGo de transfer de bani în străinătate, banii ajung la destinatar în două-trei zile lucrătoare.

Lansarea serviciului a fost posibilă datorită succesului înregistrat de opțiunile Premium de transfer, cum este TransferGo ACUM. Acest serviciu asigură transferul banilor în doar 30 de minute.

Compania deţine peste 700,000 de utilizatori în întreaga lume.

Transfer bani în străinătate TransferGo: Campanie de crowdfunding

TransferGo a mai anunţat că, în urma cererilor primite din partea utilizatorilor, va oferi oferi clienţilor posibilitatea să investească și să participe la succesul afacerii TransferGo. Compania va lansa, în data de 12 octombrie, o campanie de crowdfunding împreună cu Seedrs, platforma britanică de finanţare online.

„Utilizatorii noștri sunt în centrul tuturor acțiunilor noastre și, pe măsură ce ne extindem și inovăm, dorim să facă parte din călătoria noastră. Succesul nostru se datorează lor, motiv pentru care luna aceasta vom lansa o campanie de crowdfunding prin Seedrs”, a adăugat Daumantas Dvilinskas.

Citeşte şi NTT DATA România: Cifră de afaceri de 43 milioane de euro