Transfer bani Posta Romana

Poşta Română lansează un nou serviciu de transfer rapid de bani

28.12.2020

Transfer bani Poşta Română. Compania Naţională Poșta Română continuă dezvoltarea în direcţia serviciilor financiare prin noul parteneriat cu Ria Money Transfer, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de transfer de bani în lume. Prin urmare, clienţii Poștei Române au acum posibilitatea să trimită şi să primească fonduri în lei şi euro, în străinătate, în doar câteva minute.

Transfer bani Poşta Română. Comoditate şi rapiditate

Axat pe furnizarea de comoditate, rapiditate şi încredere comunităţii, acest serviciu susţine piaţa în curs de dezvoltare. De asemenea, asigură legături esenţiale cu membrii familiei şi prietenii care locuiesc în străinătate. Serviciul Ria Money Transfer, prin care clienții vor beneficia de transferuri transfrontaliere de bani, rapide și ieftine, va fi disponibil, etapizat, în 1.200 de oficii poștale din toată țara.

“Parteneriatul nostru cu Ria Money Transfer, un brand recunoscut la nivel internațional, este o certificare că vom putea aduce servicii de transfer financiar mai aproape de oameni, ceea ce va conta enorm într-o țară precum România, care are una dintre cele mai numeroase diaspora din Europa. Încercăm, în permanență, să ajungem la clienții noștri prin diversificarea ofertelor și serviciilor financiare pe care le oferim prin intermediul Poștei Române”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poștei Române.

Transfer bani Poşta Română. Avantaje

Unul dintre cele mai importante avantaje ale serviciilor Ria îl reprezintă rețeaua globală. Serviciile companiei sunt disponibile în peste 161 de țări, înclusiv în zone greu accesibile. Având o rețea mondială de peste 389.000 de locații, Ria „reduce” distanțele dintre familii și cei dragi lor prin servicii de transfer de bani.

„România reprezintă un coridor strategic important pentru Ria, aşa că suntem entuziasmați de potenţialul imens al acestui nou parteneriat cu Poşta Română şi de multiplele oportunităţi pe care ni le oferă de a extinde experienţa noastră dovedită în serviciile poştale”, a declarat Juan Bianchi, CEO al Transferului de bani Euronet Segment.

Citeşte şi ASF: Se remarcă o îmbunătățire a încrederii investitorilor în ratingul de țară al României

 

Citiți și despre: