Transfer bani TransferGo.

TransferGo, rezultate bune în 2018

23.01.2019

TransferGo a anunțat că a intermediat, în 2018, tranzacții internaționale de 1,25 de miliarde de euro. Din suma totală, transferurile către Romania au fost de peste 100 de milioane de euro. Nivelul este dublu față de anul precedent.

Astfel, compania a înregistrat, anul trecut, o creștere de 100% la nivel global și local, din punct de vedere al numărului de tranzacții, dar și al totalului volumelor tranzacționate.

Transfer bani TransferGo. Aplicația mobilă

Peste 300.000 de transferuri au fost operate către țara noastră prin intermediul companiei în 2018. Cele mai multe tranzacții au fost efectuate prin intermediul aplicației mobile, România fiind țara cu cea mai mare rată de utilizare, de peste 80%.

Transfer bani TransferGo. Un partener de încredere

„Utilizatorii români folosesc în proporție covârșitoare aplicația TransferGo și îi acordă recenzii foarte bune. Vorbim despre un public digitalizat, atent la produsele pe care le punem la dispoziție, dar și la accesibilitatea lor. Ne bucurăm să fim un partener de încredere pentru tot mai mulți români din țară și din străinătate și să putem ține pasul cu stilul lor de viață”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

Transfer bani TransferGo. Serviciile oferite

În plus, în 2018, TransferGo și-a extins portofoliul cu un serviciu internațional de transfer complet gratuit – TransferGo Gratuit, care permite tranzacții cu comision 0, la un curs intermediar, în termen de trei zile lucrătoare.

Compania TransferGo oferă servicii rapide și la costuri mici, sau chiar fără costuri pentru transferurile făcute prin serviciul TransferGO Gratuit, atât persoanelor fizice, cât și companiilor.

La nivel mondial, compania a câștigat încrederea a peste 900.000 de utilizatori, operând cu succes un total de 3 milioane de transferuri, în 48 de țări.

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015.

Transfer bani TransferGo. Costuri mici

TransferGo oferă transfer de bani la nivel internațional, rapid și la costuri mici, între 48 de țări din întreaga lume. Folosind sistemul inovator, migranții pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out.

Citește și Comper 2019 subiecte matematică. Anunțul organizatorilor

 

Citiți și despre:

2 păreri la “TransferGo, rezultate bune în 2018

  1. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - TransferGo, rezultate bune în 2018

  2. Pingback: Companiile din Retail și FMCG - sustenabilitate | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.