TransferGo anunță extinderea serviciilor

26.06.2019

TransferGo extinde serviciile Astăzi și Acum, devenind disponibile și în timpul weekendului, în intervalul 10:00 – 18:00. Mai mult decât atât, programul în timpul săptămânii lucrătoare se prelungește cu patru ore.

 „De-a lungul timpului, am observat că, pentru utilizatorii noștri, este foarte importantă flexibilitatea serviciului de transfer  – să poată trimite bani rapid, oricând. Acest lucru se aplică și utilizatorilor din România. Tocmai de aceea, lansarea serviciilor Astăzi și Acum a fost încă de la început o formă de a răspunde nevoii clienților noștri de a efectua transferuri în timpul cel mai scurt, în siguranță și la costuri eficiente. Ne bucurăm că acum putem extinde accesibilitatea celor două servicii seara și în weekend, două intervale solicitate de către utilizatori, și să facem astfel primele demersuri către a oferi toate serviciile noastre în sistem 24/7, către toți utilizatorii”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

Serviciile TransferGo Astăzi și Acum oferă transferul de bani în aceeași zi, în 30 de minute de la momentul efectuării tranzacției. Programul anunțat extins este implementat în patru țări, mai precis România, Lituania, Letonia și Ucraina.

La începutul anului, TransferGo anunța tranzacții internaționale în valoare totală de 1,25 de miliarde de euro în 2018, dintre care 100 de milioane de euro au fost transferați doar în România.

Citește și TransferGo a primit o finanțare de 3,4 milioane de dolari

Citiți și despre:

O părere la “TransferGo anunță extinderea serviciilor

  1. Pingback: Savemob Group, cifră de afaceri de 2 milioane lei | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.