TransferGo, finantare primita de la Seventure Partners

TransferGo a ajuns la 1 milion de utilizatori

26.03.2019

TransferGo a ajuns la 1 milion de utilizatori la nivel mondial, a anunțat compania. Astfel, firma a câștigat încrederea a peste 1.000.000 de utilizatori din toată lumea. Serviciile TransferGo sunt disponibile în 48 de țări. În plus, numărul transferurilor operate până acum depășește 3 milioane.

Dintre acestea, doar anul trecut, peste 300.000 de transferuri au fost operate către România.

TransferGo transfer bani. Ce spune conducerea companiei?

„Creșterea numărului de utilizatori ai platformei este, pe de-o parte, o dovadă de încredere a consumatorilor noștri, dar și un indicator al creșterii nivelului de maturitate al acestora în ceea ce privește utilizarea de produse digitale. Ne bucurăm că suntem acolo unde consumatorii noștri au nevoie de noi, nu doar din punct de vedere geografic, ci și al produselor pe care le oferim”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

TransferGo transfer bani. O creștere de 100%, la începutul anului

În plus, la începutul anului 2019, TransferGo a înregistrat o creștere de 100% față de anul trecut, cu un total al volumelor transferate de 1,25 de miliarde de euro la nivel mondial.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici.

Compania a fost înființată în anul 2012 de patru fondatori de origine lituaniană. Sediul central se află în Londra, Marea Britanie.

La ora actuală , compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.

TransferGo transfer bani. Costuri mici

”TransferGo oferă transfer de bani la nivel internațional, rapid și la costuri mici, între 48 de țări din întreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, migranții pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out”, au anunțat reprezentanții companiei.

Compania este prezentă pe piața din România din iunie 2015.

Citește și Magistrala 5 va avea trenuri noi de metrou. Anunțul Metrorex!

 

 

 

Citiți și despre: