Stiri: Finante

Global Money Week 2023

Transilvania Broker de Asigurare S.A. vrea să se listeze la BVB

23.10.2017

Transilvania Broker de Asigurare S.A., unul dintre primii trei brokeri de asigurare din România, anunță intenția de a lansa o Ofertă publică inițială secundară de vânzare a acțiunilor existente. Compania a primit aprobarea Prospectului de la Autoritatea de Supraveghere Financiară din România și urmează să publice Prospectul împreună cu Oferta.

Transilvania Broker intenționează să se listeze pe piața reglementată a Bursei de Valori București printr-o ofertă publică inițială secundară de vânzare a acțiunilor existente.

Oferta va cuprinde 625.000 de acțiuni existente, reprezentând 25% din capitalul social al Companiei.

Oferta va fi adresată investitorilor instituționali și de retail din ţara noastră

Transilvania Broker intenționează să solicite admiterea la tranzacționare a acțiunilor sale pe piața reglementată a Bursei de Valori București după închiderea Ofertei.

Transilvania Broker are un numar de 26 de parteneri pentru care intermediază vânzarea a numeroase polițe de asigurare şi este orientată pe servicii cu valoare adaugată pentru clienți, unele servicii fiind oferite in exclusivitate clienților Transilvania Broker.

În anul 2016, Transilvania Broker a înregistrat creșteri atât în ceea ce privește primele intermediate, ajungând la 360 milioane lei, cât și în ceea ce privește venitul realizat (62 milioane lei).