Transilvania Broker de Asigurare S.A. vrea să se listeze la BVB

23.10.2017

Transilvania Broker de Asigurare S.A., unul dintre primii trei brokeri de asigurare din România, anunță intenția de a lansa o Ofertă publică inițială secundară de vânzare a acțiunilor existente. Compania a primit aprobarea Prospectului de la Autoritatea de Supraveghere Financiară din România și urmează să publice Prospectul împreună cu Oferta.

Transilvania Broker intenționează să se listeze pe piața reglementată a Bursei de Valori București printr-o ofertă publică inițială secundară de vânzare a acțiunilor existente.

Oferta va cuprinde 625.000 de acțiuni existente, reprezentând 25% din capitalul social al Companiei.

Oferta va fi adresată investitorilor instituționali și de retail din ţara noastră

Transilvania Broker intenționează să solicite admiterea la tranzacționare a acțiunilor sale pe piața reglementată a Bursei de Valori București după închiderea Ofertei.

Transilvania Broker are un numar de 26 de parteneri pentru care intermediază vânzarea a numeroase polițe de asigurare şi este orientată pe servicii cu valoare adaugată pentru clienți, unele servicii fiind oferite in exclusivitate clienților Transilvania Broker.

În anul 2016, Transilvania Broker a înregistrat creșteri atât în ceea ce privește primele intermediate, ajungând la 360 milioane lei, cât și în ceea ce privește venitul realizat (62 milioane lei).

 

 

 

Citiți și despre: