Stiri: Logistica

Transportatorii anunţă un protest de amploare din cauza majorării tarifelor RCA

13.11.2015

A început mobilizarea generală împotriva tarifelor RCA. Acesta este anunţul făcut de Federaţia Operatorilor Români de Transport, care anunţă că transportatorii se pregătesc un un protest de mare amploare la nivel naţional împotriva creşterii exagerate a tarifelor pentru poliţele de asigurare, lipsei de infrastructură şi împotriva supraacizei carburanţilor.

„În maximum două săptămâni va fi organizată o manifestaţie la care sunt aşteptaţi să participe transportatori de mărfuri şi pasageri din toate zonele ţării. La ultimele proteste organizate de FORT, centură Capitalei a fost blocată pentru mai multe zile, circulaţia desfăşurându-se cu mare dificultate”, au afirmat reprezentanţii Federaţiei Operatorilor Români de Transport

FORT a lansat apelul pentru mobilizare la nivel naţional şi speră să coaguleze toate forţele din rândul transportatorilor români într-o mişcare de protest de mare amploare.

Ieri, Mişu Negriţoiu, preşedinte Autorităţii de Supraveghere Financiară, a afirmat că din 2016, tarifele pentru transportatori vor intra în normalitate şi că aceştia nu mai pot cumpăra asigurări RCA la preţurile pe care le practica Astra înainte de a intra în faliment..

.