Stiri: Companii

Transylvania College și Holzbox Cluster, obiective importante pentru UNPR

09.11.2017

Președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian, s-a întâlnit în turneul național pe care îl întreprinde, cu două realizări deosebite ale mediului de afaceri din județul Cluj – Transylvania College și Holzbox Cluster – pe care le consideră două obiective importante pentru UNPR.

Participând la întâlnirea anuală a membrilor Cluster-ului Holzbox, reprezentanții UNPR au putut afla câte ceva despre realizările și obiectivele acestui Cluster ce unește interesele producătorilor de mobilă din Transilvania.

„Găsirea unei formule de parteneriat dintre Holzbox și UNPR ar putea fi benefică pentru ambele părți. Profesionalismul și calitatea produselor membrilor dumneavoastră, împreună cu experiența, aria relațională mare internă și externă pe care o are UNPR, pot fi argumente serioase pentru o cooperare viitoare”, le-a transmis președintele Ioan LUCIAN membrilor Cluster-ului.

Cea de-a doua întâlnire a delegației UNPR la Cluj a fost cu președinta fondatoare a Transylvania College, una dintre cele mai importante și prestigioase edificii de învățământ privat din România și nu numai. Dotările de excepție, metodele avangardiste de predare, exigențele profesorilor au făcut ca zeci de elevi ai acestui Colegiu să aibă rezultate de excepție în competițiile interne și internaționale.

„Cu siguranță că doamna președinte Simona BACIU poate fi dată ca exemplu de ceea ce înseamnă cu adevărat investiție românească trainică și de mare impact pentru comunitatea clujeană și românească, de aceea UNPR – prin reprezentanții noștri în județul Cluj – va propune Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca ca distinsei doamne Simona BACIU să i se acorde titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Cluj-Napoca”, a mai declarat președintele UNPR.