Stiri: Constructii

Tranzacţie importantă pe piaţa construcţiilor

Tranzacţie importantă pe piaţa construcţiilor

16.07.2022

Tranzacţie piaţa construcţiilor. Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacția prin care Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft din Austria preia Lorencic GmbH Nfg & Co KG și Lorencic Bauservice S.R.L.

Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft preia, prin intermediul holdingului HTH Neun GmbH, companiile austriece Lorencic GmbH Nfg & Co KG și asociatul LO Baubedarfs GmbH, și, prin urmare, filiala românească Lorencic Bauservice S.R.L.

Fondul de investiţii Invest Unternehmensbeteiligungs

Invest Unternehmensbeteiligungs Aktiengesellschaft este o societate austriacă care acționează ca un fond de investiții, având un portofoliu divers de societăți.

Lorencic GmbH Nfg & Co KG și filiala sa din România, Lorencic Bauservice, comercializează:

  • utilaje de construcții
  • accesorii pentru construcții
  • materiale de construcții speciale

Tranzacţie piaţa construcţiilor. Analiza realizată de Consiliul Concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia. De asemenea, nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență. Acest lucru se va realiza după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial..

.

Citeşte şi Oraşul din România cu cele mai mari preţuri pentru imobiliare