Travel Smart Forum Cluj 2017 va avea loc pe 6 aprilie

18.03.2017

În acest an, Cluj-Napoca găzduiește cel mai nou eveniment de travel dedicat iubitorilor de călătorii adaptate tehnologiei moderne. Este vorba despre Travel Smart Forum Cluj 2017, care este mai mult decât o conferință clasică.

„Integrăm domeniile conexe și ne dorim să creem o comunitate unită prin pasiunea pentru călătorii și dorința de a oferi și a beneficia de cele mai bune servicii, o rețea omogenă care să crească în timp, evoluând către două obiective elementare, și anume creșterea personală și profesională în domeniul turismului”, au decarat organizatorii evenimentului.

Travel Smart Forum Cluj 2017 abordează teme precum Fashion în vacanță, Travel Tips&Tricks, Travel Photography, cum să faci cele mai bune poze de călătorie sau cum să alegi vacanța potrivită.

Vacanțele se numără printre cele mai discutate subiecte și cele mai căutate experiențe. Destinațiile exotice sau culturile noi și diferite stârnesc interesul cât mai multor turiști și ajung să fie vizitate de tot mai mulți oameni. Turismul se dezvoltă într-un ritm amețitor iar pe aeroport zâmbetele și emoțiile sunt mari.

Simona și Alex (Nomazi digitali la lipa-lipa.ro), Mihaela Călușer (Wens Travel), Alexandra Crăciun (Owner Pinch of Salt) și Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie) se numără primii invitați anunțați la eveniment. Ei vor prezenta perspectiva lor despre digitalizare, călătorit, avantaje și dezavantaje și alegerea unor destinații ideale.

De asemenea, Travel Smart Forum Cluj 2017 aduce în prim-plan subiectele cele mai arzătoare pe care orice călător dornic de o experinență nouă și diferită le are în minte.

Travel Smart Forum are loc în 6 aprilie 2017 la The Office Cluj-Napoca, începând cu ora 16:00.

Înscrierilele se fac pe www.travelsmartforum.com/register, participarea fiind condiționată de confirmarea primită pe email.

 

 

Citiți și despre: