Travel Smart Forum Cluj începe astăzi, la ora 16:00

06.04.2017

Astăzi, 6 aprilie, la ora 16:00, începe Travel Smart Forum Cluj, evenimentul dedicat pasionaţilor de tehnologie şi călătorii. Astfel, în era Facebook Live, Insta stories, Youtube sau Snapchat, momentele inedite din vacanţă devin amintiri share-uite cu prietenii doar cu un singur click.

În acest context, Travel Smart Forum Cluj aduce comunitatea din online în offline cu scopul de a inspira pe cei care vor să-şi transforme pasiunea pentru călătorii într-un obicei sau chiar un job full time.

„Secolul tehnologiei a dezvoltat noi posibilităţi printre iubitorii de călătorii – cei pentru care decizia de a-şi lua o vacanţă în timpul săptămânii nu reprezintă un impediment – nomazii digitali. Sunt cei care au nevoie doar de un laptop, o conexiune la internet și dorința de a descoperi lucruri, locuri şi oameni noi”, conform organizatorilor evenimentului.

Travel Smart Forum Cluj 2017 dezbate subiecte precum fashion de vacanță, travel tips&tricks, cum să faci cele mai bune poze de călătorie sau cum să alegi vacanța potrivită, sub tematica „Digital Nomads Travelling”.

Cei prezenţi vor participa la workshopuri susţinute de speakeri cu o vastă experienţă în domeniul turismului precum Mihaela Călușer (General Manager Wens Travel), Gürsel Kaya (Calista Luxury Resort Sales & Marketing Director), Florin Crișan (Reprezentant FlixBus), Dragoș Bîrlea (Management consultant and executive coach), Simona și Alex (Nomazi digitali), Gloria Csiszer (MarComm Manager), Sandra Bendre (Fashion & Lifestyle Blogger), Dodo Mesaroș (vlogger), Gabriela Popescu (make-up artist și formator cursuri machiaj), Dan Carpov (Consiliul Judeţean Maramureş) Georgiana Spătaru (Inițiator retreat Conectare la Sine), Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie) sau Alexandra Crăciun (Owner Pinch Of Salt).

Prima ediţie a evenimentului propune subiecte de dezbatere care se află pe agenda oricărui pasionat de vacanţe şi călătorii.

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată pe adresa www.travelsmartforum.com/#agenda

 

 

Citiți și despre: