Stiri: Retail

Trecere de pietoni 3D - Bucuresti Mall

Trecere de pietoni 3D: Anunțul făcut de București Mall

11.10.2019

Trecere de pietoni 3D. București Mall Vitan a anunțat că a devenit primul centru comercial din România care are trecere de pietoni 3D din România. Astfel, mall-ul a inaugurat trei treceri de pietoni 3D în parcarea centrului comercial.

Trecere de pietoni 3D. Siguranța pietonilor

Centrul comercial a implementat aceste măsuri pentru sporirea siguranței pietonilor.

Inițiativa București Mall Vitan a fost implementată în parteneriat cu Asociația EDIT. Aceasta a realizat recent alte treceri de pietoni de acest tip pe drumurile publice din București.

Cele trei treceri de pietoni 3D din parcarea București Mall-Vitan au fost implementate cu rolul de a-i determina pe șoferi să încetinească în apropierea lor.

Trecere de pietoni 3D. O iluzie optică

Dungile care alcătuiesc aceste treceri de pietoni sunt completate de forme suplimentare, umbrite în jurul lor, ce le oferă un aspect de blocuri ridicate de la nivelul solului.

Această iluzie optică este creată pentru a determina șoferii să reducă viteza, cauza celor mai multe accidente.

Primul centru comercial modern de tip shopping mall din România

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România. Centrul comercial a fost deschis acum 20 de ani.

Încă de la lansare, mall-ul a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

La ora actuală, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite. Un exemplu în acest sens este magazinul MANGO din București Mall – Vitan, care este cel mai mare din România. Acesta cuprinde colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani.

Totodată, magazinul Douglas din București Mall Vitan este unul dintre cele mai mari din România. În plus, restaurantul Resto Aperto aduce în fața clienților conceptul de cooking în rândul publicului.

Citește și HR VIBES Sibiu 2019 are loc pe 23 octombrie. Subiectele dezbătute