Tremend Software Consulting – 10 ani de servicii IT

10.12.2015

Înființată în luna noiembrie a anului 2005, compania Tremend Software Consulting a împlinit anul acesta 10 ani de activitate. Cu peste 300 de proiecte implementate pentru clienți din America de Nord, Europa și Asia în arii precum enterprise, mobile sau embedded, Tremend a oferit expertiză tehnică pentru dezvoltarea a zeci de startupuri, companii medii și multinaționale.

”Echipa a făcut mereu diferența. Backgroundul tehnic excepțional și interesul față de tehnologii noi ne-au permis să ne implicăm mereu în proiecte interesante. Iar consecința firească a calității echipei este că am reușit să aducem mai multă valoare business-ului clienților. În cea mai mare parte, recomandările clienților au fost motorul creșterii noastre”, a declarat Ioan Cocan, Managing Partner.

Piața de IT a crescut extrem de mult în ultimii cinci ani, ceea ce a pus o mare presiune pe salarii și departamentele de HR.

„Vrem să fim o companie în care oamenii vor să lucreze, pentru că la Tremend sunt poziționați drept consultanți. De la soluții execuționale, am devenit consultanți, și am contribuit la eficientizarea modelului de business specific clienților noștri”, a declarat Marius Hanganu, Managing Partner Tremend.

 

 

Citiți și despre: