Stiri: Logistica

Trenurile Zapezii 2022

Trenurile Zăpezii 2022: Ce oferte anunţă CFR Călători?

07.01.2022

Trenurile Zăpezii 2022. Iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, pot profita în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022, de reduceri tarifare atractive de 25% prin oferta “Trenurile Zăpezii” disponibilă la trenurile InterRegio CFR Călători care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi.

“Trenurile Zăpezii” reprezintă o alternativă rapidă și verde la aglomerația din trafic în special pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei cu trenurile InterRegio CFR Călători din Capitală.

Trenurile Zăpezii 2022. Reducerile tarifare:

  • 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov. Astfel, se evită aglomerația din trafic de pe Valea Prahovei și se ajunge direct în stațiuni, în mai puțin de 2 ore și jumătate chiar și la Brașov dacă se pornește din București.
  • 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.

Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plătește integral.

De exemplu, preţul biletului cu această ofertă pe ruta București – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord –Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin față de tariful întreg.

Trenurile Zăpezii 2022. Condiţii

Oferta “Trenurile Zăpezii” este supusă unor termene şi condiţii, iar biletele la preţ redus se pot achiziționa:

  • Online de pe cfrcalatori.ro;
  • Din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”;
  • De la automatele de vânzare bilete din gări;
  • Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR Călători;
  • De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Citeşte şi Investiţii CFR. 22,1 milioane de lei pentru reparaţii