Tuborg Christmas Brew

Tuborg Christmas Brew aniversează 20 de ani în România

06.11.2020

Tuborg Christmas Brew aniversează 20 de ani de prezență locală. Producătorul acestei beri continuă tradiția instituită în anul 2000 și dă tonul sărbătorilor de iarnă, incepând cu prima vineri a lunii noiembrie. Berea va fi disponibilă în toată perioada sărbătorilor de iarnă.

„Tuborg Christmas Brew este prin excelență o bere cu tradiție, care prin definiție se cere respectată în continuare. Este un produs unic pe piața locală, făcut după rețeta daneză pe care o respectăm cu rigurozitate de două decenii în România, și un design consacrat al etichetelor de pe sticlele și dozele ediție limitată. Suntem singura bere din România cu o ediție limitată dedicată Crăciunului și vom marca momentul la fel ca în fiecare an prin plecarea simbolică a primelor camioane cu Tuborg Christmas Brew, însoțit de jingelul bine cunoscut deja de la fabrica noastră din București spre magazinele din toată țara. Preferat și mult așteptat de consumatori în perioada sărbătorilor, ne îndreptățește să avem sloganul „Al doilea motiv pentru care așteptăm Crăciunul”. – a declarat Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing, URBB.

Tuborg Christmas Brew. O bere brun-roşcată

Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roșcată. Ea se remarcă prin gustul special, produsă prin melanjul a trei tipuri de malț, cu aromă distinctă și conținut de alcool de 5,6%.

Rețeta aparține maestrului berar Per Krieger Larssen și a fost respectată cu strictețe în cele 4 decenii de când a fost creată. Deși începută în Danemarca, tradiția ediției limitate Tuborg Christmas Brew a fost adoptată în lanț de mai multe țări din Europa precum, Germania și Rusia. În România tradiția a început în anul 2000.

Identitatea vizuală a ediției limitate Tuborg Christmas Brew asa cum o cunoaștem astăzi, a fost desăvârșită de Peter Wibroe, în urmă cu 35 de ani. Inițial proiectată pentru o carte poștală daneză cu mesaj de sărbători, imaginea albastră, cu fulgi mari de nea este afișată pe sticlele și dozele ediție limitată, cât și pentru caravanele ce livrează Tuborg Christmas Brew, până în prezent.

Reţele de magazine

Ediţia de sărbători a berii poate fi găsită în cadrul rețelelor de magazine partenere începând cu 6 noiembrie, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. Produsul este disponibil în variantele:

  • ambalaj din sticlă de 0,33l și 0,75l,
  • cutie de 0,5l prevăzută cu folia specială din aluminiu

Citeşte şi Cât costă noile modele Dacia Logan şi Sandero? Anunţ important

Citiți și despre: