Stiri: Social

Turneului ”CARMEN SYLVA - 180” Viena

Turneul ”CARMEN SYLVA – 180” ajunge azi la Viena

06.10.2023

Turneul ”CARMEN SYLVA – 180” Viena. Cu ocazia aniversării a 180 de ani de la nașterea M. S. Regina Elisabeta a României, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, în parteneriat cu Societatea Austro-Română din Viena, Institutul Cultural Român din Viena, Ambasada României în Austria și Amtshaus Hietzing Viena, organizează cel de-al treilea concert al turneului internațional „CARMEN SYLVA – 180”.

Al treilea concert

Vineri, 6 octombrie 2023, ora 19:00, la Großer Festsaal des Amtshauses Hietzing din Viena (Hietzinger Kai 1-3), va avea loc cel de-al treilea concert al turneului internațional „CARMEN SYLVA – 180”, concert ce va fi susținut de Rodica Vică – soprană (Austria/România), Adela Liculescu – pian (Austria/România) și Silvia Irina Zimmermann – istoric literar, traducătoare și ilustratoare (Germania/România). Programul concertului va prezenta piese de George Enescu, Agathe Backer Gröndahl, August Bungert, Nicolae Bretan și George Stephănescu și lecturi din opera literară a Reginei Elisabeta a României (Carmen Sylva) într-o selecție de Silvia Irina Zimmermann din volumele originale germane și din traducerile în limba română de George Coșbuc, Dimitrie A. Sturdza, Adrian Maniu și Silvia Irina Zimmermann.

Turneul ”CARMEN SYLVA – 180” Viena. Participarea la eveniment este liberă

Participarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, cu rezervarea obligatorie a locului la adresa de e-mail: uawg@rkiwien.at sau pe site-ul www.austrom.eu.

Turneul internațional este co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe informații despre turneului internațional CARMEN SYLVA – 180 pot fi găsite pe site-ul www.carmensylva.musicarte.ro.

Citește și Evenimentul Economia Socială în Era Digitală 2023. Ce teme se vor dezbate?