Stiri: Logistica

Uber Suceava

Serviciul Uber devine disponibil în Suceava

13.11.2022

Uber Suceava. Aplicația Uber a devenit disponibilă și în Suceava. Cu Suceava pe lista orașelor din țară, Uber este acum prezent în 22 orașe din România: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Șoferi licențiați

La fel ca în celelalte orașe din România, în Suceava, Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. În plus, Uber lansează cel mai popular serviciu, UberX, oferind acces la călătorii sigure și convenabile cu timp de așteptare de doar câteva minute.

Uber Suceava. Ce spune conducerea companiei?

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Suceava, un oraș important din nordul Moldovei, România. Credem că locuitorii orașului și turiștii deopotrivă vor călători prin oraș într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Suceava acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță al călătoriilor lor”. – a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România, Slovacia și Statele baltice.

Cum funcționează Uber

  • Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
  • Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
  • După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
  • Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
  • Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
  • Oferă rating și feedback șoferului

După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală.

Informații despre șofer

Pasagerii din Suceava beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând:

  • fotografia șoferului alături de rating
  • modelul și numărul mașinii

Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere sau pot primi un PIN de verificare.

Citeşte şi Internet of Behavior (IoB). Ce este şi cum ne va influenţa viaţa?