Legea salarizarii 2021

Ubisoft anunţă salarii majorate

05.07.2018

Compania Ubisoft anunță majorarea salariului pentru poziția de entry-level Game Tester, acesta ridicându-se la ora actuală la 2.390 de lei, plus tichete de masă. În prezent, departamentul de Quality Control include 1.000 de angajați: specialiști, dar și pasionați de gaming aflați la începutul carierei, atrași de oportunitățile reale de creștere profesională în cadrul Ubisoft București.

“Ubisoft continuă să reprezinte o rampă de lansare pentru cei care își doresc o carieră în industrie, asumându-și activ rolul de mentor care suplinește lipsa unei specializări universitare dedicate dezvoltării jocurilor video. Procesul de recrutare implică, pe lângă bifarea cerințelor obligatorii de cunoaștere a limbii engleze și suitei Microsoft Office, identificarea acelor candidați cu o bază solidă de soft skills, pe care să construim fundația tehnică de cunoștințe în domeniu. Ne implicăm activ în pregătirea tinerilor și vom continua să le oferim cele mai bune condiții pentru a se dezvolta profesional într-un mediu dinamic, specific industriei noastre,” declară Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft România, Serbia și Ucraina.

Salariaţii pe pozițiile entry-level din departamentul de testare au, de asemenea, acces la programe de training intern, unde seniorii cu experiență într-un anumit domeniu își împărtășesc cunoștințele despre pașii necesari în construirea unei cariere în industrie. Astfel, juniorii se pot orienta către departamentul de de Producţie (programare, artă, game design) sau pot avansa în cadrul aceluiași department, dar în direcția de leadership sau specializare – Compliance, Network, Specialised testing.

Pe lângă remunerația salarială și tichete de masă, aceștia au acces la sala de fitness din sediul companiei, la jocuri, inclusiv posibilitatea de a accesa resurse de e-learning specifice industriei, precum și alte facilități care să le asigure cele mai bune condiții de dezvoltare pe plan personal și profesional. De asemenea, în funcție de vechimea în companie, angajații beneficiază de asigurări de viață și sănătate și un fond de pensie facultativă.

Imediat după angajarea la Ubisoft București, game tester-ii au oportunitatea de a contribui activ la modelarea unora dintre cele mai cunoscute jocuri și francize AAA ale companiei la nivel mondial: Assassin’s Creed, Far Cry, The Division, Watchdogs, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, For Honor, Steep, The Crew, Skull & Bones, South Park, Raving Rabbids, Rayman, Rocksmith, dar și o serie de titluri pentru dispozitivele mobile (iOS, Android, inclusiv jocuri pentru VR).

 

 

 

Citiți și despre: