Stiri: Sanatate

Ultimele zile de înscrieri la Conferinţa „Tratamente Inovative în Oncologie”

12.02.2016

Au mai rămas doar câteva zile zile până când TARUS Media va da startul evenimentelor medicale din acest an, cu a-II-a ediţie a Conferinţei „Tratamente Inovative în Oncologie”. Evenimentul va avea loc pe 19 februarie, de la ora 09:30, în cadrul Centrului de Excelenţă în Medicina Translaţională (CEMT), de lângă Institutul Clinic Fundeni, Bucureşti.

Peste 100 de participanţi au confirmat deja prezenţa la conferinţa medicală. În deschiderea conferinţei vor adresa câteva cuvinte auditoriului Dr. Vasile Circhea, Preşedinte Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Conf. Dr. Patriciu Achimaş – Cadariu, Ministrul Sănătăţii şi Dr. Diana Loreta Păun, Consilier de Stat la Departamentul de Sănătate Publică din cadrul Preşedenţiei României.

Agenda conferinţei din acest an îi cuprinde pe:

Prof. dr. Irinel Popescu
Prof. dr. Tudor Ciuleanu
Conf. Dr. Şerban Negru
Dr. Dragoş Median
Prof. Dr. Viorel Scripcariu
Conf. Dr. Gabriel Kacso
Dr. Dana Clement
Dr. Adrian Moga
Dr. Ioana Luca
Dr. Renata Zahu

Evenimentul este creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 15 credite EMC. Preţul taxei de participare este de 250 lei pentru medici, respectiv 150 lei pentru rezidenţi ş

Mai multe informaţii găsiţi pe: tarusmedia.ro/ro/evenimente/evenimente-medicale-2016/conferinta-tratamente-inovative-in-oncologie-editia-a-ii-a-19-februarie-2016/.

Cei care doresc să participe la această conferinţă pot suna pentru informaţii suplimentare la numărul de telefon: +40 21 321 01 90, scrie un email pe adresa cristina.draghescu@tarus.eu sau accesa pagina de internet tarusmedia.ro.