Stiri: Stiri

Un an de la lansarea Mondelēz International

05.11.2013

Mondelēz International sărbătoreşte un an de la lansarea noii companii. În acest sens, timp de o lună, s-au organizat acţiuni festive şi activităţi de voluntariat pentru cei 110.000 de angajaţi din întreaga lume.

Kraft Foods Inc a devenit, în urmă cu 12 luni, Mondelēz International Inc. după desprinderea de divizia de produse alimentare din America de Nord.

Pe parcursul lunii octombrie, angajaţii au marcat prima aniversare a companiei, prin acțiuni de voluntariat Peste 16.000 de angajaţi din peste 80 de țări şi-au planificat activităţile prin parteneriate cu organizaţii non-profit globale şi locale, precum Salvaţi Copiii, Parteneriatul pentru copii INMED şi Klasse 2000.

În România, 100 de angajaţi au participat la activitățile derulate în luna octombrie. Aceştia au pregătit pachete cu alimente pentru 50 de copii de la Centrul de zi “Ana şi Copiii”, precum şi pachete cu haine şi alimente pe care le-au distribuit celor 15 familii (aproape 80 de membrii) din Bucureşti, Urlaţi şi Fundeni.

“Am simţit tristeţe, compasiune, dar și bucurie când am văzut zâmbetele de pe feţişoarele copiilor când s-au văzut înconjuraţi de atâtea cadouri. Am înţeles că orice lucru mic aduce o schimbare în viaţa lor. Am plecat de acolo cu dorinţa de a face mult mai mult, pe termen mai lung!” a declarat unul dintre voluntari.